dejtingsajter test 2015 ansökan 39-åring häktas för mord efter knivdramat utanför Kungsbacka

  • dejta kinesiska tjejer gratis dejting telefon politie Tisdag 8 Dec 2015 dejtingsidor på facebook grupp nätdejting inget svar značení 2015-12-08
dejt med sitt ex dejta muslimsk tjej namn 0

dejting presentation flashback konto jag hatar nätdejting KUNGSBACKA En 39-årig man häktades idag på sannolika skäl misstänkt för ett mord och två mordförsök utanför Kungsbacka i helgen. Mannen högg då ihjäl en barndomskamrat under en familjemiddag.

dejta online gratis youtube Det var i lördagskväll som den 39-årige mannen, hans fru, mannens jämnårige barndomskamrat, dennes fru samt de båda parens fyra barn hade samlats för att äta middag tillsammans. Middagen hölls i ett lugnt villaområde i Kungsbackaförorten Forsbäck, där de båda familjerna bor, på initiativ av 39-åringens fru som arbetar som läkare och var orolig för sin mans psykiska hälsa.

match date site 39-åringen hade kort innan middagen i lördags varit inlagd på sjukhus för psykiatriska problem i fyra-fem dagar, skriver nätdejting vett och etikett japan, men blev därefter utskriven igen. Middagen med de närstående ordnades i förhoppning om att 39-åringen skulle må lite bättre av den.

dejt att göra internationella dejtingsajter Höggs i halsen

dejta online flashback inlägg Efter middagen ryckte 39-åringen plötsligt åt sig en kniv och högg barndomsvännen i halsen och knivhugget tog så illa att denne omkom av skadorna. Därefter rusade 39-åringen över Onsalavägen där han till synes helt slumpmässigt och beväpnad med ett tillhygge gav sig på och misshandlade två grannar. De båda misshandlade grannarna är en man och en kvinna där kvinnan ännu under tisdagen vårdades på sjukhus med livshotande skador.

thai date today Alla fyra barn uppges ha vistats i bostaden när barndomsvännen höggs ihjäl, men ingen av dem blev vittne till mordet. Barnen är mellan fem och nio år gamla.

att skriva på dejtingsida tips på dejt stockholm ”Ingen klar minnesbild”

date a coach Enligt häktningsprotokollet från tisdagens häktningsförhandling har den 39-årige mannen ”ingen klar minnesbild” över händelsen. Han varken erkänner eller förnekar brott, men gick med på åklagarens häktningsyrkande och har fått klart för sig att han misstänks för att ha begått ”allvarliga gärningar”.

singel dejting gratis online Enligt ett belastningsregisterutdrag på 39-åringen fick han en fortkörningsbot 2011 på 2 800 kronor efter att ha kört 67 kilometer i timmen på en väg där hastighetsbegränsningen är satt till 50. Bortsett från den har han inga tidigare kända domar mot sig och beskrivs av vänner och bekanta som en lugn person.

dejta första gången islandshästar

nätdejting profil centerpartiet Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

7 himlen dejting regler Mer från Nyheter Idag