dejtingsajt elit qmbol Afghan slog ihjäl kusin – får permanent uppehållstillstånd

Foto: Tomislav Stjepic/Pressbild
  • dejtingsida bilder dejtingsajt för kräsna barn Måndag 17 Sep 2018 dejta en svart tjej dejt i stockholm vad göra 2018-09-17
dejtingsida norrland karta att dejta en italienare 1898

dejtingsajt för träning dejtingsida för utvecklingsstörda barn SVERIGE dejt eller vänner rapporterar att en 25-årig afghan och hans familj får permanent uppehållstillstånd i Sverige sedan mannen dödat sin kusin i Afghanistan och därför inte kan åka tillbaka.

dejta sin fru ur 25-åringen har berättat att han hamnade i ett bråk om familjens mark i Afghanistan, och att han då slog ihjäl sin kusin med en sten. Efter det kom han med fru och två barn till Sverige för att söka asyl – han var rädd att hans farbror, kusinens far, skulle vilja hämnas om de återvände.

dejtingsajt hbt umeå Migrationsverket avslog familjens asylansökan och beslutade att de skulle utvisas. Men beslutet överklagades till Migrationsdomstolen – som gav familjen permanent uppehållstillstånd och alternativa skyddsstatusförklaringar. Domstolen ansåg att mannen gett en trovärdig berättelse och att det fanns en hotbild mot honom i hemprovinsen.

dejta 4 månader vikt ”Mot bakgrund av de påtagliga brister som finns i det formella afghanska rättsväsendet anser domstolen att det inte är möjligt att hänvisa familjen till myndighetsskydd på hemorten”, skriver Migrationsdomstolen i sitt beslut, enligt Aftonbladet.

dejta tjej med herpes zoster 25-åringen har sagt att han enbart agerade i nödvärn när han tog kusinens liv, vilket domstolen tar fasta på. ”Migrationsdomstolen bedömer att det inte finns synnerlig anledning att anta att NN har gjort sig skyldig till ett grovt brott”, skriver man i domen.

nätdejting guide norge dejta innan tillsammans Läs även: dejtingsida för interner kunde

nätdejting är han intresserad sms bra dejtingsida flashback inlägg

dejtingsajt oslo jobb

italiensk dejtingsajt Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

vilken nätdejting är bäst Mer från Nyheter Idag