göra i stockholm dejt Alexander Gustafsson veganhatas efter jaktselfie: ”Skjut dig själv”

Alexander "The Mauler" postade en oskyldig bild från naturen. Nu näthatas han av vegantroll på Facebook. Foto: Facebook
  • dejtingsajt barn youtube thai date lady Söndag 27 Dec 2015 dejting appar till iphone yahoo date stamp app for iphone photos 2015-12-27
dejta äldre kvinnor dejtingsajt norrland nation 987

sms dejta dejta flashback forum SVERIGE Alexander ‘The Mauler’ Gustafsson, känd MMA-fighter, var ute i skogen för att jaga och tog en selfie som han laddade upp på Facebook. Bilden fick snabbt stor spridning och nu näthatas han av veganer i kommentarsfältet. ”Sätt den där mot huvudet och tryck av”, uppmanar en näthatare och syftar på Gustafssons vapen.

date match ukraine france Det har blivit allt vanligare att kändisar näthatas i sociala medier som Facebook och Twitter. Nyligen publicerade MMA-fightern nätdejting misstag iphone Alexander Gustafsson, även känd som ”The Mauler”, en bild på sig själv med ett jaktgevär när han är ute i skogen. Men det var inte alla som uppskattade bilden på Gustafsson.

dejta en man med barn ”Sätt den där mot huvudet och tryck av”, uppmanar en näthatare i Gustafssons kommentarfält.

dejtingsajter utomlands tele2 dejta ungdom göteborg Uppmanar Gustafsson till ”godhet”

kanal 5 dejting Bilden med jaktgeväret i skogen provocerar många människor som tycker det är fel att döda djur. Åsikten att man inte ska döda djur är vanligt förekommande hos extremgrupper som veganer, inte sällan politiskt vänsterorienterade. Istället för att jaga i skogen uppmanas Gustafsson att lära sig vara en ”god” människa.

nätdejting bra frågor intervju ”Varför döda djur för nöjes skull? Det är mycket ondsint och vidrigt. Jag kommer aldrig uppskatta en människa som gör så. Nu avföljer jag din sida… och snälla, lär dig hur man är en god människa”, skriver en annan i kommentarsfältet.

tips första träffen I huvudsak är det människor från USA som kommenterar i Gustafssons kommentarsfält. Det är inte alla som är lika negativa till att Gustafsson jagar i skogen. En person i kommentarsfältet ger Gustafsson sitt stöd mitt i allt näthatande och refererar till Donald Trumps slogan i det republikanska primärvalet.

vilken dejtingsajt passar mig app ”I have a solution: I am willing to trade a hunting swede for a liberal american. Let’s make America great again!”, skriver han till stöd för Gustafsson.

nätdejting som kille Bilden på Gustafsson i skogen med jaktgeväret har fått stor spridning på Facebook och har i skrivande stund över 15 000 gillningar och över 500 kommentarer.

bra presentation dejting exempel cv

dejt i stockholm ystad Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

dejtingsida otrohet män Mer från Nyheter Idag