dejting i linköping jobb Ännu en död efter svärddådet i Trollhättan

Nazir Amso, 42, avled igår. Foto: Twitter/Privat
  • dejtingsida för tatuerade tjejer dejta gift man series Fredag 4 Dec 2015 nätdejting under 18 dejtingsida för rock segmon 2015-12-04
dejtingsajter usa chords dejta två 23

dejting guiden youtube dejting 50 gratis ziehen TROLLHÄTTAN Ännu en person har avlidit i sviterna av de skador han ådrog sig vid svärddådet på skolan Kronan i Trollhättan den 22 oktober. Den 42-årige läraren Nazir Amso avled igår på sjukhuset, skriver dejtingsajt elit västra.

mobil dejting online Nazir höggs i magen av den 21-årige gärningsmannen och fördes svårt skadad till sjukhus. Han opererades flera gånger men har den senaste tiden sett ut att vara på bättringsvägen och kunnat sitta upp i en rullstol.

turkiska dejtingsajter gratis Hans familj hade hoppats på att Nazir skulle få komma hem till jul, även om sjuksköterskorna inte kunde lova någonting. Men igår ringde de från sjukhuset och berättade att hans tillstånd hastigt försämrats och när hans fru och snart åttaårige son kom till sjukhuset var det redan försent. Nazir hade avlidit i sviterna efter knivskärningen.

dejting elit Gårdagens dödsfall innebär att fyra personer, inklusive den 21-årige gärningsmannen, omkommit i skolattacken. De tre offren hade alla invandrarbakgrund och polisen rubricerar dådet som ett hatbrott motiverat av rasism.

sms date time date match de preparation equipe de france Lästips:
nätdejting ligga runt

finlandssvensk nätdejting

dejtingsajt alternativ medicine Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

sjunde himlen nätdejting exempel Mer från Nyheter Idag