dejtingsajt för unga gratis online Bibliotek pudlar efter inlägg om kommunisternas Gulagläger inför 1 maj

Foto: Skärmdump från Facebook
  • bra presentationer dejting sidor dejtingsajter för funktionshindrade globen Tisdag 1 Maj 2018 dejta på facebook wikipedia dejtingsajter för 16 åringar göteborg 2018-05-01
kulturell dejtingsida nätdejting oslo ystad 219

dejtingsidor som är helt gratis saker dejta en tjock kille VÄLLINGBY Inför 1 maj, arbetarrörelsens dag, lade Vällingby bibliotek ut en bild på Facebook av en samling böcker på temat kommunismens brott och de sovjetiska koncentrationslägren. Men efter kritik har biblioteket tagit bort ”satiren”.

nätdejting danmark väder Bilden har delats friskt på sociala medier och visar hur Vällingby bibliotek hade samlat ett antal böcker om framför allt de sovjetiska Gulaglägren inför 1 maj. ”Imorgon är biblioteket stängt, så vi passar på redan idag att uppmärksamma arbetarrörelsens dag imorgon”, skrev biblioteket i inlägget från måndagen.

dejtingsidor kultur ordbok Senare på dagen hade det dock tagits bort. I ett nytt inlägg undertecknat den tillförordnade stadsbibliotekarien Martin Hafström står det att ”1 maj-satiren” var ”högst olämplig och inte speglar stadsbibliotekets hållning”. Hafström fortsätter:

metro dejtingsajter gratis ”Vi vill förtydliga att inlägget som gjordes var ett misstag av enskild person. Bilden som en av bibliotekarierna på Vällingby bibliotek lade ut på vår Facebook-sida föreställde en bokhylla som gratis dejtingsajt flashback inlägg formades i ett försök att vara satirisk kring 1 maj. Detta är ett misstag av en enskild person som Stockholms stadsbibliotek inte på något sätt står bakom.”

gratis dejtingsajter i sverige biljetter

gratis dejting på mobilen gratis På sociala medier tycker dock flera att det var bra att uppmärksamma kommunisternas brott mot mänskligheten inför en dag då kommunister demonstrerar på gatorna över hela landet. Andra menar att det tyder på ett olämpligt politiskt ställningstagande av biblioteket.

dejt sida för bisexuella

nätdejting inget svar quiz

dejta en äldre kille

dejtingsida för otrogna statistik dejta betyder Läs även: tinder dejter som inte går som planerat

dejtsida för barn nätdejting första dejten tips

dejtingsajt för miljonärer pdf

nätdejting personlighetstest kub Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

dejtingsida för poliser malmö Mer från Nyheter Idag