de dejtbara dejtingsida gratis Bibliotek pudlar efter inlägg om kommunisternas Gulagläger inför 1 maj

Foto: Skärmdump från Facebook
  • dejting för hiv genom sveriges största dejtingsajt gratis Tisdag 1 maj 2018 dejta i usa jobs hur dejtar man en kändis 2018-05-01
nätdejting otrogen wiki dejting zoosk 219

alternativ dejtingsida gratis dejtingsajt för kräsna hundar VÄLLINGBY Inför 1 maj, arbetarrörelsens dag, lade Vällingby bibliotek ut en bild på Facebook av en samling böcker på temat kommunismens brott och de sovjetiska koncentrationslägren. Men efter kritik har biblioteket tagit bort ”satiren”.

dejtingsajt presentation exempel Bilden har delats friskt på sociala medier och visar hur Vällingby bibliotek hade samlat ett antal böcker om framför allt de sovjetiska Gulaglägren inför 1 maj. ”Imorgon är biblioteket stängt, så vi passar på redan idag att uppmärksamma arbetarrörelsens dag imorgon”, skrev biblioteket i inlägget från måndagen.

dejtingsajt twoo Senare på dagen hade det dock tagits bort. I ett nytt inlägg undertecknat den tillförordnade stadsbibliotekarien Martin Hafström står det att ”1 maj-satiren” var ”högst olämplig och inte speglar stadsbibliotekets hållning”. Hafström fortsätter:

dejtingsajter internationella jobb ”Vi vill förtydliga att inlägget som gjordes var ett misstag av enskild person. Bilden som en av bibliotekarierna på Vällingby bibliotek lade ut på vår Facebook-sida föreställde en bokhylla som dejta bisexuell blogg formades i ett försök att vara satirisk kring 1 maj. Detta är ett misstag av en enskild person som Stockholms stadsbibliotek inte på något sätt står bakom.”

dejta asiatiska kvinnor i sverige zaremba

dejten dvd retratil På sociala medier tycker dock flera att det var bra att uppmärksamma kommunisternas brott mot mänskligheten inför en dag då kommunister demonstrerar på gatorna över hela landet. Andra menar att det tyder på ett olämpligt politiskt ställningstagande av biblioteket.

nätdejting cynisk motsats

nätdejting höga krav ordningsvakt

dejtingsida helt gratis nätdejting

gratis kk dejting kulturell dejtingsida Läs även: nätdejting på nätet ica

gratis dejting ingen betalning gräns dejta 16 åring lagligt

dejtingsidor england hemsida

dejting 20 år dikt Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

thai food date Mer från Nyheter Idag