dejtingsidor seriösa kontaktannonser Därför blir Vinge ”integrationspolitisk talesperson” trots att SD förespråkar assimilation

Henrik Vinge. Foto: Nyheter Idag
  • nätdejting mötesplatsen event dejta kändis död Fredag 17 Aug 2018 bästa dejtingsidan för unga jobb nätdejting gifta 2018-08-17
dejtingsajt norrland karta dejtingsidor äldre kvinnor kontakt 339

nätdejting ligga vagnen dejting kvinnor STOCKHOLM Sverigedemokraternas presschef Henrik Vinge är utsedd till partiets integrationspolitiska talesperson, trots att partiet egentligen förespråkar assimilation före integration. Nyheter Idag har talat med Vinge för att undersöka hur detta går ihop. – Den allra bästa titeln vore kanske talesperson för sammanhållning, säger han.

dejting u srbiji Nyligen annonserades att Henrik Vinge, presschef hos Sverigedemokraterna, blir integrationspolitisk talesperson – detta trots att partiet förespråkar assimilation istället för integration. Nyheter Idag har talat med Vinge för att undersöka om SD numer har kommit att bli ett parti som förespråkar mångkultur.

dejtingsajt kristen stewart – Nej det har vi inte, tvärtom. Det är bara att titta på samhällsutvecklingen för att förstå att Sverige aldrig kan integrera hela folkgrupper i någon slags mångkultur. Det projektet är dött, säger han.

dejtingsajt utomlands halebop Men trots allt har Vinge nu sin nya titel och det beror egentligen på partiet själva, utan på helt andra omständigheter, förklarar han.

date chat forum – Men trots att det är dåligt så finns ett politikområde som heter ”integration”. Det finns integrationspolitiska debatter och integrationspolitiska poster i statens budget. Då behöver vi ha någon som ansvarar för detta så att vi kan framföra vår åsikt om att integrationspolitiken i princip bör avskaffas.

date chat line phone – Vi avslår i praktiken alla integrationspolitiska anslag som regeringen lägger. För 2018 innebär det en besparing på 15 miljarder. Delar av det är pengar till verkningslösa projekt som inte ger någon effekt. Andra är direkt diskriminerande åtgärder som ger invandrare förtur framför svenskar på arbetsmarknaden. Det kan vi aldrig acceptera.

bästa dejtingsidorna 2015 vecka Enligt Vinge kommer han och SD fortsatt förespråka assimilation precis som tidigare. Möjligen kan man se den nya titeln som att han blir en slags ”ulv i fårakläder” – eller ett ”får i ulvkläder”, hur man nu väljer att se på saken.

lurad på dejtingsajt – Istället för integrationspolitik bör vi säga att var och en som har kommit till Sverige och tänker sig att han eller hon ska leva här måste försöka bli en del av det svenska samhället. Vi ska inte ha några särlösningar och inte acceptera några parallella strukturer. Vi måste våga ställa sådana krav. Så det är samma assimilationstanke som tidigare.

nätdejting utan medlemskap unionen användarnamn tips nätdejting Skulle man alltså kunna kalla dig för assimilationstalesperson?

nätdejting under 18 years – Ja det skulle man. Eller varför inte talesperson för anpassning till Sverige. Men det riskerar att bli förvirrande om vi hittar på nya titlar. Det finns en poäng i att vi matchar titlarna med de politikområden som finns. Då förstår alla vad det är jag arbetar med. När vi bestämmer kommer det inte längre att finnas något behov av en integrationspolitisk talesperson. Men vi är inte riktigt där än. Vad man väljer att kalla det är inte heller det viktiga utan det som betyder något är vad vi tycker i frågan. Den som vill bo i Sverige permanent behöver göra vad han eller hon kan för att bli svensk.

pancakes dejting Men efter att Vinge funderat en stund landar han i att titeln egentligen skulle kan vara ”talesperson för sammanhållning”.

date posted definition – Men den allra bästa titeln vore kanske talesperson för sammanhållning. För det vad det här handlar om. Om vi ska kunna ta Sverige ut ur den här svackan måste vi stärka samhörigheten i vårt land och återuppbygga den sociala tilliten och känslan av att vi alla har ett gemensamt ansvar att förvalta vårt land. Det här gäller inte bara ifråga om svenskar och invandrare, utan också mellan människor i stad och på landsbygden, mellan gamla och unga eller rika och fattiga. Sverige har slitits isär efter år av oansvarig politik.

dejta 2 killar samtidigt chords nätdejting användarnamn router Vad kommer du att fokusera på i din nya roll?

dejta koreanska killar – Den viktigaste integrationspolitiska åtgärden är att minska invandringen till Sverige. Oavsett om man vill kalla det integrationspolitik, assimilationspolitik eller sammahållningspolitik går det inte att göra någon verklig skillnad så länge regeringen fortsätter att fylla på utanförskapet med nya invandrare. Det är den krassa verkligheten, och de som själva bor i förorter och utanförskapsområden ser detta. Det är därför Sverigedemokraterna växer så kraftigt just bland dessa grupper. Tiden när Sverige stod öppet för alla måste ta slut. Det fungerar inte.

date match ubb Han är samtidigt tydlig med att den tuffare linjen, som i praktiken blivit Sverigedemokraternas varumärke, kommer gälla även framöver.

dejting spel online gratis picnic – Den som kommer hit och förstör i vårt land, begår brott eller skapar rädsla och otrygghet bör inte få stanna kvar. De som gör det förstör dessutom för alla bra människor som kommit hit och vill göra rätt för sig. Deras rykte blir försämrat när andra invandrare inte kan bete sig.

mord dejtingsajt flashback bilder

dejtingsajt 60+ Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

vilka dejtingsidor är gratis Mer från Nyheter Idag