bra profiltext dejting jämtland Det är pressfrihetens dag: Swisha en slant till Joakim Lamotte

Journalisten Joakim Lamotte. Foto: Nyheter Idag
  • nätdejting dn dejting för hiv Torsdag 3 maj 2018 svensk dejting gratis ziehen dejting sidor flashback nere 2018-05-03
bästa dejtingsidan för unga fakta singel dejting se flashback query 3708

dejtingsida för handikappade dejta via telefon tre BLOGG Flera medier uppmärksammar att det är pressfrihetens dag, vilket såklart är bra och nödvändigt. Nyligen var ett förslag om att ändra mediegrundlagarna på väg att röstas igenom och yttrandefrihetsexperten Nils Funcke varnar för olika hot mot pressfrihet. Men framför allt vill jag uppmana dig som läsare att ge ett bidrag till ”swish-journalisten” Joakim Lamotte.

dejtingsajter utländska aktier Det var inte längesedan jag var bekymrad över att Sverige skulle få nya mediegrundlagar som i praktiken öppnar upp ett svart hål. Som tur var ändrade Moderaterna inställning till det liggande förslaget och därmed är faran över. För denna gången. Men det går inte andas ut för det.

nätdejting hipster namn Yttrandefrihetsexperten Nils Funcke listar en rad olika saker som borde bekymra oss som vill se ett liberalt samhälle med fria medier. I en krönika i vilken är bästa dejtingsidan gratis listar han bland annat hur staten på olika sätt vill in och peta i den fria opinionsbildningen, något jag själv många gånger varnat för.

dejta en vattuman fisk Kontentan är att alltid vara på sin vakt mot nya förslag som ska ”förbättra” medieklimatet. Ledordet bör vara frihet och så få regler och lagar som möjligt. Den fria marknaden kommer alltid garantera att de bästa medierna överlever och de som inte håller måttet kommer sortera bort sig själva.

dejting presentation flashback inlägg Men en dag som denna vill jag ändå lägga fokus på ”swish-journalisten” Joakim Lamotte. Han hånas och bespottas från olika håll, senast från Henrik Schyffert. I en video som Schyffert klippt ihop är Lamotte som vanligt arg. Det brukar Lamotte vara och visst är det ibland nära till hands att göra sig rolig på Lamottes bekostnad.

dejta japanska kvinnor göteborg Men Lamotte gör något som varken Schyffert eller egentligen så många andra journalister gör. Han åker ut på plats, talar med människor ute på gator och torg, och lyckas nästan alltid hålla sig mitt i debattens mest brännande ämnen. Då syftar jag inte på de ämnen som de stora tidningarna ägnar spaltmeter åt, som alla DN-artiklar om Donald Trump.

dejting i lund quartet Jag syftar på det som människor möter i sin vardag. Det som händer i Lysekil och i Värnamo. Där alla andra journalister på de stora redaktionerna, med stor budget och fin-fina annonsörer, egentligen borde vara. Men det är förstås bekvämare att sitta bakom skrivbordet och tycka rätt saker.

dejtingsajt jämförelse Det är också därför Schyfferts hån av Lamotte är osmakligt. I sak handlar det om klassförakt. Bor du innanför Stockholms tullar, som Henrik Schyffert gör, är det enkelt att lägga sig till med åsikten att det inte är lika viktigt med människor i Lysekil eller i Värnamo. Det är tydligen mer spännande vem som har tafsat på vem i Svenska Akademien.

nätdejting för skilda föräldrar Men journalistik och medier ska spegla hela samhället, inte bara Södermalm. Och i verkligheten, bortom de fina salongerna, är det faktiskt mycket viktigare att berätta vad som sker i just Lysekil och i Värnamo. Och alla andra platser i Sverige där de stora medierna är för fina för att borra i brännande och svåra frågor.

dejting kultur usa chords Det är också därför Joakim Lamotte är viktigare än du tror. Således, eftersom det är pressfrihetens dag, uppmanar jag dig att skicka ett bidrag till Joakim Lamotte via Swish: att dejta en fransman 0707760990

dejtingsajter england youtube Jag tror det är den bästa insatsen man kan göra just nu för svensk pressfrihet.

dejtingsidor ligga vagnen

nätdejting zoosk medlemskap Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

spid dejting u beogradu forum Mer från Nyheter Idag