dejting hbt En död flera skadade i kraftig bostadsbrand i Stockholm

Foto: Google Maps
  • dejta med hiv dejtingsida herpes zoster Söndag 29 Nov 2015 dejtingsida rock segmon dansk nätdejting 2015-11-29
nätdejting bedrägeri nätdejting utan medlemskap kostnad 13

dejta 15 åring påkörd dejtingsidor utan registrering bil STOCKHOLM En person har avlidit och åtta skadats i en brand idag i ett flerbostadshus på Sveavägen i centrala Stockholm. – Det är stor spridningsrisk i en sådan här kåk, säger Albin Näverberg på Stockholmspolisen till Nyheter Idag.

dejtingsidor i usa pris Larmet om branden kom in till polis och räddningstjänst vid tiotiden på förmiddagen. En brand härjade då en lägenhet i ett bostadshus på Sveavägen 107 i Stockholm.

nätdejting ryssland yttrandefrihet – Man har öppnat en del väggar och så för att se att det inte brinner där, för det är stor spridningsrisk i en sådan här kåk, berättar Albin Näverberg på Stockholmspolisen till Nyheter Idag.

dejtingsajt 60 länder – Branden har inte spridit sig in i andra bostäder, men det har spridit sig till bjälklag till en annan lägenhet, fortsätter han.

dejtingsajter asien uppsala En person som påträffades i den brandhärjade lägenheten omkom av sina skador. Ytterligare åtta personer, varav två barn, fick föras till sjukhus för vård.

www singel dejting se telefonnummer – Det ska inte vara några speciellt allvarliga skador, säger Näverberg.

gratis dejting app lösenord Enligt Näverberg är lägenheterna i den branddrabbade trappuppgången obeboeliga, åtminstone tillsvidare.

gratis dejtingsidor flashback skvaller – Samtliga lägenheter är så illa rökskadade att ingen kan bo där inatt i alla fall, förklarar han.

dejtingsida bönder medeltiden Polisen har nu inlett en förundersökning om allmänfarlig vårdslöshet för att försöka klarlägga hur branden uppstått.

nätdejting 60 sekunder – Vi ska ta dit tekniker för att tillsammans med de bilder som tagits få någon vägledning om var branden startat, säger Albin Näverberg.

gratis dejtingsida flashback nere

dejta danska tjejer Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

zon dejting appar Mer från Nyheter Idag