dejting råd jobs Finländare rasar mot flyktingar som hånar döda och den kristna tron på kyrkogård

  • dejtingsidor happypancake review hur långt kan man gå på första dejten Söndag 13 Dec 2015 dejting pancake pancake dejting jämtland 2015-12-13
dejtingsidor online zdarma dejtingsajt hipsters 11862

dejtingsidor som är gratis youtube dejting 50 years FINLAND Ett videoklipp på en grupp flyktingar som går runt på en kyrkogård i en stad i Finland medan de hånar såväl kristendomen som de finländare som är begravda där har väckt upp starka känslor i Finland. Nu har de män som syns i videoklippet och som bor på ett asylboende i staden bett om ursäkt för tilltaget.

happy pancake dejting online I ett videoklipp som laddats upp på Facebook syns hur en arabisk flykting gör sig lustig på en kyrkogård i staden Kangasala i Finland. Bland annat reciterar mannen verser ur koranen, låtsas ondgöra sig över döda som ligger begravda på kyrkogården och gör hånfullt ett korstecken. Allt medan hans kamrater skrattar och filmar tilltaget.

app dejting närheten enköping En av männen laddade själv upp videoklippet till Facebook som därefter fick snabb spridning även bland finländare som reagerat med avsky mot flyktingarnas respektlöshet. Bland annat har bloggen dejta en kändis sverige, en finsk motsvarighet till svenska Avpixlat, uppmärksammat videoklippet.

nätdejting funkar inte chrome Blogginlägget har kommenterats av ett stort antal människor varav flera uttalar dödshot mot mannen i videoklippet.

nätdejting svd debatt Flyktingarna i videon kommer från Irak och bor på ett asylboende i Kangasala som drivs av finska Röda korset. Enligt asylboendets föreståndare Katja Ala-Kapeen ångrar mannen som syns i videon det han gjorde.

nätdejting kk – Det var fel och dumt gjort. Mannen är ledsen för det som hände, han ville inte förolämpa någon, säger hon till lokaltidningen dejting elit world.

dejtingsida för gifta eller sambos efternamn Asylboendet i Kangasala uppmärksammades i slutet av oktober månad av finsk riksmedia när flyktingarna där anordnade en matprotest mot att de inte serverades arabisk mat.

dejtingsidor i sverige ab – De tycker ibland att finsk mat är dålig för de är vana vid irakisk mat i sitt hemland, sade föreståndaren Ala-Kapeen till det finska statliga mediebolaget dejten dvd läsare i samband med protesten.

sms efter date

dejtingsajter snygga cyklar Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

vilken dejtingsajt ska man välja uppsala Mer från Nyheter Idag