nätdejting appar engelska Flera döda i nytt skottdrama i USA – Mobilvideon fångade den massiva eldstriden

Bilder från Fox News som visar dramatiken runt den svarta stadsjeepen som omringades vid ett villaområde. Foto: Faksimil Youtube
  • roliga dejting historier app nätdejting eller inte Torsdag 3 Dec 2015 höra av sig dejt dejting för ensamstående föräldrar namn 2015-12-03
nätdejting för rika dräkt dejting 50 gratis beltegoed 0

dejta västerås flygplats dejtingsida utan medlemskap USA Minst 14 människor har dött och minst 17 är skadade i samband med en ny massiv skottlossning i Kalifornien i USA. Enligt medieuppgifter har tre maskerade män attackerade en julfest i San Bernardino. I sociala medier sprids nu en video som fångar dramatiken mitt under pågående skottlossning.

thai date format php Under onsdagskvällen svensk tid och en bit in mot torsdagsnatten utspelade sig ett krigsliknande drama i San Bernardino, öster om Los Angeles i västra USA. Tre maskerade män ska ha gått till attack med skjutvapen mot Inland Regional Center, ett slags socialkontor i San Bernardino. Socialkontoret är beläget i ett kontorskomplex i staden.

dejta blyg kille intresse spray dejt ”Agerade som om de hade ett uppdrag”

thai year date conversion I samband med en presskonferens berättade polischefen Jarrod Burguan att den dödliga skottlossningen pågick i flera minuter – en ganska lång tid för en skottlossning.

dejting 55 plus zevenhuizen – De kom till platsen med ett syfte, de kom dit och agerade som om de hade ett uppdrag, förklarade han.

dejta med barn oslo Poliser på plats har jagat en svart SUV, troligen en Ford Explorer, som användes av förövarna för att fly från platsen där skjutningen hade ägt rum. Efter fyra timmar och en massiv polisinsats där bilen har jagats och skott ska ha avlossats, omringades stadsjeepen i ett villaområde.

dejtingsida usa På tevebilder från medier i USA syntes tydligt hur den svarta stadsjeepen var kraftigt beskjuten. På platsen låg även till synes två döda kroppar, en inuti bilen och en kropp på marken precis utanför. En tredje person ska fortfarande, under torsdagsnatten, vara på fri fot som polisen är på jakt efter. Även en polis ska ha skadats i dramat uppger medier.

sveriges bästa dejtingsajt 2015 veckor bästa svenska dejtingsidor Dramat fångades av en mobilkamera

dejta flera killar samtidigt barn I sociala medier sprids bilder och uppgifter om den dramatiska händelsen där flera personer mist livet. En video som publicerats på Twitter uppges vara filmad i närheten av där skottlossningen ägt rum. Det hörs tydligt hur flera skott avlossas i en rak följd, oklart om det är förövarna eller polisen som skjuter.

dejting tv online Nedan kan du se videon och höra den dramatiska skottlossningen som närmast för tankarna till ett regelrätt krig. Händelsen har fått mycket stor uppmärksamhet i USA och president Obama uppges följa händelseutvecklingen noga.

nätdejtingsidor gratis ziehen

nätdejting viktoria loppet

nätdejting säkerhet Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

nätdejting risker Mer från Nyheter Idag