nätdejting bluff mo Flyktingarna kom till Öland – Då togs svenska flaggan bort från lekplatsen

Foto: Facebook
  • dejta justin bieber spel ystad dejtingsajter högutbildade röstar Fredag 11 Dec 2015 dejta 4 månader webbkryss så lyckas du med nätdejting 2015-12-11
gratis nätdejting för unga fakta dejtingsidor familjeliv namn 1406

bästa dejtingsidan flashback query date sidor norge ÖLAND I samband med att ett asylboende öppnades på Öland försvann en målad svensk flagga från taket på en lekstuga i närheten. Men på Mörbylånga kommun säger man att den bortplockade flaggan inte har något med flyktingmottagandet att göra. – Det var en dålig byggnad, förklarar Ann Willsund på kommunen för Nyheter Idag.

vilken dejtingsida ska man välja yrke En bild som har fått spridning på dejting passagen väder och i sociala medier de senaste dagarna visar hur taket på en lekstuga på en lekplats bytts ut från ett som var målat i svenska flaggans färger till ett annat mörkbrunt tak.

dejtingsida happy pancake app Anledningen påstås vara att ensamkommande flyktingbarn flyttat in i en byggnad i närheten av lekplatsen och att en svensk flagga skulle kunna uppfattas som ”stötande” för flyktingbarnen. På Facebook nämns även att Bert Karlssons asylbolag Jokarjo AB driver asylboende i Mörby Hotell & Vandrarhem som ligger i närheten.

nätdejting för ensamstående förälder Lekplatsen som visas på bilden ligger vid Solvändans förskola i Färjestaden i Mörbylånga kommun på Öland och förskolechefen Annelie Smedberg känner mycket väl till lekplatsen.

nätdejting inget för mig nu – Den finns där, säger hon till Nyheter Idag.

dejta som ensamstående mamma söker Hon vill däremot inte svara på frågor om varför taket byttes ut, utan hänvisar vidare frågor till Ann Willsund som är sektionschef för ”de mjuka verksamheterna” i kommunen.

sms date de validité expirée iphone dejting i p1 ekotto ”Det var en dålig byggnad”

dejtingsajt för unga gratis – Det har varit en besiktning, vi har skyddsronder, vi har ett systematiskt arbetsmiljöarbete och då ingår att vi besiktigar våra lokaler ute och inne och då har det visat sig att det var en dålig byggnad, den här lekstugan, så man skulle byta ut taket, berättar Willsund för Nyheter Idag.

inledningsfras nätdejting flashback nätdejting 50 plus när Så det hade ingenting att göra med att man inte ville provocera flyktingar med en svensk flagga?

dejting med herpes ut – Nej, ingen sådan information som jag har.

dejtingsajt för poliser nätdejting för ensamstående adoptera Kommer den svenska flaggan att målas dit nu igen?

dejta tjock kille – Nej, det är inget jag känner till.

nätdejting appar utomlands Nyheter Idag har utan resultat försökt få tag på den person som laddade upp bilden på Facebook.

nätdejting 40 cm

dejtingsida akademiker verlag Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

dejtingsida för bönder Mer från Nyheter Idag