dejtingsajter helt gratis saker Fyra häktade för knivmordet i Västervik – Misstänkta hävdar nödvärn

Foto: Google Maps
  • otrohet dejting frågor nätdejting exempel Onsdag 30 Dec 2015 dejta facebook dejtingsajt uppsala jobb 2015-12-30
dejta vegan recept dejtingsidor forum danmark 26

nätdejting negativt resultat dejtsidor för funktionshindrade VÄSTERVIK Fyra personer häktades igår för knivmordet i Västervik under julhelgen. Samtidigt framkommer uppgifter om att de misstänkta kan ha knivbeväpnat sig för att hämnas ett rån som inträffade dagen innan.

dejting app iphone qr Sent på juldagskvällen knivskars en 39-årig man till döds medan ytterligare två andra knivskadades på Perugatan i Västervik. Enligt medieuppgifter ska 39-åringen ha gått emellan ett bråk för att skydda en yngre bror och knivskars då själv till döds.

dejtingsajter för gifta mig Sammanlagt sju personer, fyra män och tre kvinnor i åldrarna 17 till 26 år, har funnits med såsom misstänkta i utredningen. Alla sju är svenskar hemmahörande i Västerviks kommun och två av dem förekommer sedan tidigare i polisens belastningsregister.

bra dejtingsida unga Under gårdagen häktades fyra av de misstänkta. En 26-årig kvinna och hennes 24-årige sambo, som båda tidigare är dömda för brott, häktades på sannolika skäl misstänkta för grov misshandel. Åklagaren hade istället yrkat på att de skulle häktas för försök till mord.

bästa dejtingsajt gratis yrkesutbildningar Två unga män, två bröder som är 17 och 21 år gamla, häktades samtidigt på sannolika skäl misstänkta för mordet på den 39-årige mannen.

dejtingsajt för golfare dejting singelföräldrar Hävdar nödvärn

testa nätdejting tips Två av de häktade männen hävdade under häktningsförhandlingen att de agerat i nödvärn. En av dem, 24-åringen, påstår att han blev misshandlad och rånad dagen innan, på julafton, och därför hade knivbeväpnat sig för att kunna försvara sig om han utsattes för något igen. Samtidigt förekommer uppgifter om att en av dem som knivskars låg bakom rånet dagen innan.

dejtingsida på facebook Även 17-åringen hävdade nödvärn i samband med häktningsförhandlingen medan hans äldre bror helt nekade till brott.

dejt 9 hål Övriga tre som misstänkts för brott, en 26-årig man och två kvinnor som är 18 och 21 år gamla, har släppts på fri fot.

nätdejting mazily cougar dejting Se även:
nätdejting inget för mig yr

nätdejting 50 plus turk

dejtingsajter stockholm Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

dejtingsida för par Mer från Nyheter Idag