dejting växjö Fyra personer skadade i skjutning i Tensta

Foto: Nyheter Idag
  • dejt stockholm tips match date php Torsdag 7 Jun 2018 bra dejtingsida gratis ziehen dejtingsidor äldre kvinnor göteborg 2018-06-07
dejtingsida för raggare va date match tournoi des 6 nations 2014 166

date escape app android seriösa dejtsidor STOCHOLM Under natten till torsdagen fick polisen larm om en skottlossning i Stockholmsförorten Tensta. På plats hittades fyra skottskadade personer, varav en tros ha varit en förbipasserande.

nätdejting eller inte ha Strax efter midnatt kom larmet in till polisen om skottlossning. Vid Tensta Allé och Nydalsparken hittades tre skottskadade unga män, och en fjärde skadad hade redan fått hjälp att komma till sjukhus. Personerna uppges vara skadade i nedre delen av kroppen men var talbara.

dejtingsida för rock helsingborg Senare under morgonen framkom det att en av de skadade befann sig en bit ifrån de andra uppe på en bro. Polisen misstänker att det kan ha varit en förbipasserande som träffats av en förlupen kula.

internetdejting gratis – Initialt är det vår hypotes och vi tolkar det som att en förbipasserande träffats. Det är ganska långt från platsen där skotten ska ha avlossats, det är över hundra meter, uppger polisens presstalesperson Åsa Wallentin till gratis dejtingsidor för unga jobb.

dejting i göteborg jobb Den förbipasserande fick en ytlig skada på benet, och en anmälan om vållande till kroppsskada har upprättats i det fallet. Vad gäller de tre andra rubricerar polisen händelsen som försök till mord.

definition date d expiration Under torsdagsmorgonen görs en teknisk undersökning och dörrknackning i området. Ingen uppges ha gripits ännu.

dejting tv program tv dejtingsajter badoo login Läs även: dejting via mobilen facebook

ung dejtingsida dejta tvilling

dejtingsajter edarling logowanie

exempel på bra dejtingprofil Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

dejtingsajter för gifta par Mer från Nyheter Idag