dejtingsajter happy pancake quote Fyra personer skadade i skjutning i Tensta

Foto: Nyheter Idag
  • dejta 2 tjejer youtube dejting 16 år idag Torsdag 7 Jun 2018 dejtingsajter edarling logowanie dejtingsidor gratis under 18 västerås 2018-06-07
dejta tvilling nätdejting presentation zen 166

erfarenhet av nätdejting exempel ung dejtingsida STOCHOLM Under natten till torsdagen fick polisen larm om en skottlossning i Stockholmsförorten Tensta. På plats hittades fyra skottskadade personer, varav en tros ha varit en förbipasserande.

populär dejtingsida Strax efter midnatt kom larmet in till polisen om skottlossning. Vid Tensta Allé och Nydalsparken hittades tre skottskadade unga män, och en fjärde skadad hade redan fått hjälp att komma till sjukhus. Personerna uppges vara skadade i nedre delen av kroppen men var talbara.

gratis dejtingsajt norge lön Senare under morgonen framkom det att en av de skadade befann sig en bit ifrån de andra uppe på en bro. Polisen misstänker att det kan ha varit en förbipasserande som träffats av en förlupen kula.

kristen dejtingsida gratis – Initialt är det vår hypotes och vi tolkar det som att en förbipasserande träffats. Det är ganska långt från platsen där skotten ska ha avlossats, det är över hundra meter, uppger polisens presstalesperson Åsa Wallentin till artikel nätdejting.

dejtingsajt kristen regi Den förbipasserande fick en ytlig skada på benet, och en anmälan om vållande till kroppsskada har upprättats i det fallet. Vad gäller de tre andra rubricerar polisen händelsen som försök till mord.

dejtingsidor sport zürich Under torsdagsmorgonen görs en teknisk undersökning och dörrknackning i området. Ingen uppges ha gripits ännu.

nätdejting cynisk betydelse exempel på bra dejtingprofil Läs även: de bästa dejtingsajterna

dejta hemma yoga sms date kostenlos

dejtingsajter för gifta par

nätdejting för kristna center Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

dejt flashback Mer från Nyheter Idag