dejtingsajter test 2015 mustang Gruppvåldtäkt i Borlänge: ”Utländsk härkomst”

Genrebild. Foto: Nyheter Idag
  • dejtingsida happy pancake quotes dejtingsidor som är helt gratis online Fredag 27 Apr 2018 match wedding date dejtingsajt under 18 malmö 2018-04-27
dejtingsajt karlstad quality dejtingsidor för bönder präster 8098

vilken dejtingsida ska man välja jobb date night outfit ideas pinterest BORLÄNGE Under natten till fredagen blev en ung kvinna våldtagen av 4–5 män i Borlänge. I signalementet anges att de är av utländsk härkomst.

säkra dejtingsajter flashback Klockan 03.24 fick polisen in larmet, och kvinnan har angett att brottet begicks vid klockan 3 i en park i centrala Borlänge. Polisen har sökt av med hund i området och under förmiddagen ska det göras en teknisk undersökning.

dejtingapp – Flera gärningsmän ska ha varit inblandade, 4–5 stycken i åldrarna 18 till 25 år. I övrigt så är det dåligt med signalement, säger polisens presstalesman Tommy Lindh men lägger sedan till några detaljer:

bästa dejtingsidorna flashback x4 – 170 cm långa och av utländsk härkomst, har hon angivit.

bästa seriösa dejtingsidan Brottsoffret är en kvinna i 20-årsåldern som inte har någon anknytning till gärningsmännen. Hon fördes till sjukhus för att polisen där ska kunna säkra spår. I nuläget finns ingen gripen eller misstänkt.

dejtingsida för gifta personer På frågan om andra överfallsvåldtäkter har skett på sistone i Borlänge säger Tommy Lindh att han inte känner till några liknande fall i närtid.

dejta göteborg xc90 SVT Dalarna har på sin dejtingsajter gifta kvinnor lagt upp en kort mobilfilm från parken där våldtäkten ska ha skett.

dejta bisexuell outing fakta om nätdejting Läs även: dejtingsidor utländska jurister

fik dejt stockholm bra dejtingprofil

dejtingsajter träning ystad

dejtingsajt utan registrering regler Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

nätdejting norrland umeå Mer från Nyheter Idag