sms mij date Gruppvåldtäkt i Borlänge: ”Utländsk härkomst”

Foto: Nyheter Idag
  • dejta mammor ken gratis dejting i stockholm weer Fredag 27 Apr 2018 dejting 2013 youtube att börja dejta igen 2018-04-27
dejtingsajt för yngre tjej kristen dejtingsida 8098

dejt cafe stockholm nürnberg dejtingsidor otrogen pojkvän BORLÄNGE Under natten till fredagen blev en ung kvinna våldtagen av 4–5 män i Borlänge. I signalementet anges att de är av utländsk härkomst.

dejta 2 tjejer jönköping Klockan 03.24 fick polisen in larmet, och kvinnan har angett att brottet begicks vid klockan 3 i en park i centrala Borlänge. Polisen har sökt av med hund i området och under förmiddagen ska det göras en teknisk undersökning.

dejtingsajter sport umeå – Flera gärningsmän ska ha varit inblandade, 4–5 stycken i åldrarna 18 till 25 år. I övrigt så är det dåligt med signalement, säger polisens presstalesman Tommy Lindh men lägger sedan till några detaljer:

dejtingsajter vilken är bäst recension – 170 cm långa och av utländsk härkomst, har hon angivit.

dejtingsidor ryssland ukraina Brottsoffret är en kvinna i 20-årsåldern som inte har någon anknytning till gärningsmännen. Hon fördes till sjukhus för att polisen där ska kunna säkra spår. I nuläget finns ingen gripen eller misstänkt.

match date sql server På frågan om andra överfallsvåldtäkter har skett på sistone i Borlänge säger Tommy Lindh att han inte känner till några liknande fall i närtid.

badoo dejting norge as SVT Dalarna har på sin dejtingsidor prova på lagt upp en kort mobilfilm från parken där våldtäkten ska ha skett.

nätdejting ligga nätdejting aftonbladet debatt Läs även: dejting över 40 grader

dejtingsajt badoo iphone date matching app

dejtingsajt för under 18

dejting gratis sverige Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

sms date de validité expirée Mer från Nyheter Idag