andlig dejtingsajt badoo Han är IS skräck – Iraks ”Rambo” uppges ha dödat 1500 jihadister

Site: Kollage
  • seriösa dejtingsidor gratis ziehen dejta med tinder Onsdag 2 Dec 2015 dejta syrian dejting sidor gratis ziehen 2015-12-02
dejta hemma quebec dejtingsidor på nätet ica 143

nätdejting att göra på en dejt i stockholm IRAK Dödsängeln och Rambo. Det är två av de namn som den shiamuslimske irakiske befälhavaren ”Abu Azrael” är känd under. Under det senaste året har han kommit att bli en ikon i Irak där han påstås ha slaktat 1 500 av Islamiska statens terrorister.

dejtingsajt polis yrke De första nyhetsrapporteringarna om ”Abu Azrael”, som betyder dödsängelns fader, började få större spridning i mitten av mars i år. Abu Azrael har det senaste året kommit att bli en ikonisk symbol för motståndet mot den ökända terrorgruppen och bilder på honom, där han med sitt kala huvud, skägg och beväpnad med en yxa tar sig an IS, har spridits i sociala medier och av nyhetsbolag världen över.

dejtingsajter jämförelse engelska Hundratals nyhetsartiklar har skrivits om honom, dokumentärer har spelats in och han betraktas av miljoner irakier som en nationalhjälte. Bland annat påstås han ha dödat 1 500 av Islamiska Statens terrorkrigare.

nätdejting utan medlemskap coop Abu Azrael är befälhavare för den irakiska milisgruppen Kata’ib al-Imam Ali som slåss tillsammans med den irakiska regeringen mot IS i norra Irak. Hans bakgrund är något oklar, men han tros vara en 40-årig universitetslektor från Bagdad som förra sommaren bestämde sig för att lägga undervisningen åt sidan för att istället slåss mot terroristerna.

dejtingsidor kk Han och hans milismäns räder mot IS filmas och fotograferas och bilderna läggs sedan upp på Facebook och i andra sociala medier där miljoner människor följer deras framgångar.

gratis dejting sajt twoo – Vi filmar för att skicka ett budskap till fienden. De är bara här för att döda och förstöra och de filmar när de gör det, säger han i en intervju.

om dejtingsajter – Så vi gör samma sak, vi filmar när vi försvarar det irakiska folket.

råd om dejting Åsikterna går isär om hur pass framgångsrik Abu Azrael faktiskt är, och om han verkligen dödat 1 500 jihadister från IS. Många ser det som att han bara är ett PR-trick, att de videoklipp och bilder som sprids bara är propaganda från Iran och den irakiska regeringen.

lyckad nätdejting exempel Men propaganda eller ej, Abu Azrael sätter skräck i IS. I somras spreds videoklipp på honom där han behandlar en tillfångatagen IS-krigare på samma sätt som IS behandlar dem de tillfångatar. Jihadisten dränktes in i brännbar vätska och brändes upp levande och Abu Azrael säger i videoklippet att han tänker behandla resten av IS-krigarna på samma sätt, skriver internet dejting forum oskarshamn.

min presentation dejting IS kände sig tvingade att hämnas den brutala avrättningen genom att själva på ett lika rått sätt avrätta fyra fångar.

tinder dejt tips Och rapporterna om Abu Azraels och hans mäns framfart mot IS fortsätter att strömma in. Ofta är det dock mycket blodiga skildringar och hans Facebooksida, som hade hundratusentals följare, har stängts ned av Facebook.

dejt 30 illamående dejta one night stand online

dejta många samtidigt mac thai airways date change penalty

gå på dejt i malmö

seriös dejting ryssland Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

match date single Mer från Nyheter Idag