nätdejting första kontakt redaktion Här är nyhetsåret 2015 sammanfattat i video på 106 sekunder

Nyhetsbyrån Ruptly sammanfattar nyhetsåret 2015 i en video. Foto: Faksimil Youtube
  • dejta första gången uggla dejtingsajter recension bok Torsdag 31 Dec 2015 kristen dejting sida quiz dejtingsajter europa möbler 2015-12-31
svenska dejting appar android taktik nätdejting exempel 9

date stamp definition nätdejting 20 år tjej STOCKHOLM Det är ett händelserikt år som snart lider mot sitt slut. Nyhetsbyrån Ruptly har sammanfattat nyhetsåret i en video på 106 sekunder som sammanfattar några av höjdpunkterna i nyhetsflödet från olika delar av världen.

dejtingsida som är helt gratis ziehen Snart lider 2015 mot sitt slut och 2016 tar vid. Det har varit ett händelserikt år, både i Sverige men även världen över. På hemmaplan har nyhetsflödet dominerats av asylbränder, morden på IKEA i Västerås samt det mycket uppmärksammade morden på en skola i Trollhättan. Även jakten på en terrorist, som visade sig inte alls vara terrorist, har kännetecknat 2015.

nätdejting oslo webbkryss Inom politiken var den största nyheten att Decemberöverenskommelsen föll, något som kan få konsekvenser för hur framtida regeringar kommer se ut. Kanske kommer Sverigedemokraterna kunna bli en del i ett framtida regeringsunderlag, nästa år lär vi veta mer om den saken. En annan stor sak som omtumlat svensk politik är den rödgröna regeringens plötsliga kursförändring i frågan om flyktingar – nu har Sverige för första gången på länge infört gränskontroller.

dejting 60+ Internationellt har kriget i Syrien varit det stora samtalsämnet där Ryssland allt mer håller i taktpinnen. Efter att det blodiga terrorattentatet i Paris skakade Frankrike under hösten, men även hela Europa, har Syrien kommit att stå än mer i fokus. Det var den andra terrordådet under 2015 som skakat Frankrike, det första attentatet ägde rum i januari och inledde 2015 med dådet mot Charlie Hebdo.

presentation dejtingsida exempel cv Den franska presidenten Hollande ville ha hjälp av grannländer i Europa med att slå mot terrorstaten IS, men den rödgröna regeringen var inte speciellt solidariska med Franrike – de valde att bidra med transportplan istället för JAS.

dejtsida för ensamstående Men mycket mer än så har givetvis hänt under 2015. Nyhetsbyrån Ruptly, som ingår i det ryska mediebolaget RT, har sammanfattat några av höjdpunkterna i en 106 sekunder lång video. Den hittar du nedan.

dejtingsida för unga under 18 intyg dejta hur gör man

asiatisk dejtingsida

nätdejting utomlands vpn Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

dejta en japan Mer från Nyheter Idag