hur lång tid dejtar man Här gråter IS-terroristen som ett litet barn efter att ha tillfångatagits av kurder

INTE LIKA TUFF. Denna IS-terrorist grät som ett barn efter att ha tillfångatagits av kurdiska peshmergasoldater.
  • dejtingsidor stockholm text till dejtingsida gratis Lördag 5 Dec 2015 dejta asiatiska killar på dejtingsajter otrogna islam 2015-12-05
date converter app chat date hr 2015

dejtar falunap 2014 dejtingsajter under 18 IRAK Ett videoklipp som visar hur en misstänkt IS-terrorist gråter efter att ha tillfångatagits av den kurdiska peshmergamilisen har fått förnyad spridning den senaste veckan.

dejtingsajt viktoria loppet Enligt online dejting gratis är videoklippet från förra året, men efter att det laddades upp till Youtube igen förra lördagen har det fått förnyad spridning på internet.

gratis dejtingsida flashback inlägg Den tillfångatagne mannen sitter ned på ett säte i en ombyggd flakbil, med förbundna ögon och bakbundna händer, medan han högljutt beklagar sig över sin situation.

nätdejting dejta flera gånger Filmen är inspelad på okänd plats i Irak och i klippet kan man bland annat som hastigast se den kurdiska flaggan vaja i bakgrunden.

Kurdistans flagga är röd, vit och grön och har en gul sol. Foto: Skärmdump

dejta flera samtidigt Kurdistans flagga är röd, vit och grön och har en gul ”kurdisk” sol i mitten. Foto: Skärmdump

dejtingsajt för hbt grupper Det är oklart varför mannen i klippet gråter, om det är på grund av rädsla eller av fysisk smärta. Enligt Daily Mail ska mannen kort innan filmen spelades in ha fått en elchock med ett elchockvapen, en så kallad taser. Andra spekulerar i att han kan ha blivit skjuten och har en skada i rumpan, där det ser ut som att han skulle kunna vara blodig.

dejtingsajt för seniorer falun Vad som hände med den misstänkte terroristen efter videoklippet spelades in är oklart, men många spekulerar i att han blev torterad och så småningom avrättad. Sympatierna bland dem som kommenterat videoklippet tycks dock utebli.

dejta exets syster ”Jag gissar att han bara är tillräckligt tuff för att bränna upp människor levande i burar eller skjuta dem när de är bundna. För det andra tror jag att det där stönande ljudet var ett parningsläte till hans favoritget”, skriver en person hånfullt i en kommentar som fått över 600 gillningar.

dejtingsida för fula djur Andra föreslår att Europa borde utvisa samtliga återvändande IS-terrorister till kurdiska peshmerga. ”Då får de sitt rätmätiga straff”, tycker en person.

dejtingsajt norge lön svensk dejtingsajt gratis yrkesutbildningar

date outfit ideas tumblr

dejta 18 åring jobba Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

flashback dejting mordet Mer från Nyheter Idag