dejtingsida utan medlemskap okq8 Här protesterar migranterna mot bostadsbristen i Paris

Här protesterar migranterna mot bostadsbristen i Paris. Foto: Faksimil Youtube
  • dejtingsidor kristen stewart bästa gratis dejtingsajt Torsdag 31 Dec 2015 dejtingsajter 2016 dejting i mobilen facebook 2015-12-31
gratis dejtingsida norge dejtat 5 gånger lyrics 140

happycake dejting jönköping date cafe chat FRANKRIKE Det är inte bara i Sverige som det råder brist på bostäder. Nyligen genomförde en grupp flyktingar en demonstration i Paris där de kräver hjälp med att få en bättre tillvaro. – Jag sover på gatan eftersom jag inte har någonstans att bo, berättar en man från Afghanistan.

speed dejting göteborg x2000 Under hösten har allt fler medier rapporterat om den akuta platsbristen för nyanlända migranter som kommer till Sverige. Men även i Frankrike förefaller situationen vara ansträngd. En grupp om 200 personer, bestående av både migranter och flyktingaktivister, demonstrerade i centrala Paris med anledning av bostadsbristen.

dejtingsajter bi den I en video från demonstrationen syns ett stort antal kravallutrustade poliser som arbetar med att hålla ordning på platsen. Vissa konfrontationer filmades, men överlag gick protesten fredligt till. I en megafon skanderades ord som frihet och solidaritet i samband med protesten.

dejting för hbt grupp – Jag sover på gatan eftersom jag inte har har någonstans att bo, vi behöver hjälp av den franska regeringen, säger en man från Afghanistan.

dejtingsajter thailand hyra Polisen fick omhänderta några av demonstranterna, men det ska inte röra sig om något allvarligt. Nedan ser du videobilder från protesterna mot bostadsbristen för flyktingar.

date in 60 days date whelped definition

risker med nätdejting

dejtingsajter för par stockholm Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

dejtingsajter pris danmark Mer från Nyheter Idag