nätdejting umeå energi Här rånar jultomten en guldbutik i centrala Göteborg

Här är tomterånaren på väg ut från guldbutiken. Foto: Faksimil ur video på svtplay.se
  • dejta i linköping dejtingsajt personlighetstest yrke Söndag 13 Dec 2015 match with date of birth and time 100 gratis dejtingsajt gratis 2015-12-13
gratis dejtingsidor forum umeå gratis dejtingsidor blogg se eniro 13

date app mobile nätdejting ukraina idag GÖTEBORG En person utklädd till jultomte rånade en guldbutik i Göteborg mitt i julhandeln på söndagen. Efter rånet kunde mannen gripas. – Vi såg hur han var inne i butiken och han hade ett automatvapen, säger ett ögonvittne till SVT Nyheter.

kul dejt i stockholm På söndagen vid lunchtid inträffade ett rån vid Kungsportsplatsen i centrala Göteborg. En person utklädd till jultomte gick in i en guldbutik med vad som såg ut att vara ett automatvapen. Väl där inne ska tomterånaren hotat med bomb, erfar SVT.

dejta på gta 5 ut På videobilder som de dejtbara dejtingsida publicerar har ett vittne till händelsen filmat när rånaren är på väg ut från guldbutiken. Från en restaurang i närheten kunde ögonvittnet Eduardo Villanueva se händelsen när butiken rånades.

att dejta flera – Vi kollade genom fönstret och såg att det var en man i 40-års åldern som hade klätt ut sig till tomte och han rånade affären där. Sen gick han ut på gatan och hade med sig en väska och ett automatvapen, säger Villanueva till artiklar om nätdejting.

dejtingsajter kristna center I samband med rånet ska gärningsmannen fått med sig dyra klockor. Automatvapnet som rånaren hade med sig visade sig senare vara oäkta. Rånaren är nu gripen och en förundersökning om rån, alternativt grovt rån, har inletts.

dejtingsajt för träningsintresserade

dejting i p1 xl Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

gratis dejting stockholm Mer från Nyheter Idag