dejtsidor flashback Hemlös man hjälte – försökte stoppa terrorist med kundvagn

Bild: Faksimil Twitter
  • jämför nätdejting dejta på telefon Måndag 12 Nov 2018 date outfit comedy club date on definition 2018-11-12
dejtingsajt under 18 years hur får man en lyckad dejt 678

hello pancake dejting råd dejta mammor lyrics MELBOURNE När en terrorist i Melbourne gick till angrepp med kniv mot förbipasserande och poliser tog hemlösa Michael Rogers upp kampen mot terroristen, beväpnad med en kundvagn. Nu är Rogers hjälte i Australien.

säkra dejtingsajter finland På fredagen drabbades Melbourne i Australien av ett terrordåd när Hassan Khalif Shire Ali satte eld på ett fordon med gascylindrar och sedan angrep förbipasserande med kniv.

dejtingsida happy pancake presentation Tre personer blev knivhuggna av terroristen, varav den 74-åriga restaurangägaren Sisto Malaspina skadades så svårt att han avled.

date outfit to bar När polisen kom till platsen gick Ali till angrepp även om poliserna. Men polisen fick hjälp av en otippad hjälte i form av den hemlösa Michael Rogers, som med en kundvagn försökte avvärja terroristens attacker mot poliserna – bara meter från det brinnande fordonet.

vilken dejtingsajt ska man välja test Nu har 46-åriga Rogers blivit Australiens hjälte, och en insamling till Rogers har samlat ihop 117 000 dollar, tjej dejtar flera

telefondejt gratis Rogers förklarade för lokala media att hans handling var ”en ögonblickets ingivelse”.

chat date phone uk – Jag ville bara hjälpa till och göra någonting rätt för första gången i mitt liv, sade Rogers.

vill dejta polis – Jag såg kundvagnen, så jag tog den och sprang och kastade den rakt på honom. Jag träffade men fick inte ned honom. Och jag gjorde det ett par gånger men fick inte ned honom, berättade Rogers om sitt ingripande.

dejt sidor yh dejtingsida för funktionshindrade globen Läs även: dejta utan att ligga

dejta 17 åring varetektsfengslet Istället sköt polisen Ali som senare avled på sjukhuset. Ali var av somaliskt ursprung och känd av den australiensiska säkerhetstjänsten sedan tidigare.

dejtingsidor england hus Rogers rådiga ingripande filmades av vittnen och han har blivit känd som ”the trolley man” (”kundvagnsmannen”) på sociala medier i Australien.

dejtingsajter utan medlemskap kostnad

dejta en äldre man Här kan ni se filmen från terrordådet där Rogers hjältemodigt tar sig an en knivbeväpnad terrorist med endast en kundvagn som vapen.

dejting i karlstad xc

dejta via sms iphone dejtingsida helt gratis

dejta 17 åring arrestert

nätdejting för seniorer Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

dejtingsidor danmark armenien Mer från Nyheter Idag