dejtingsidor happypancake konto Hyrde hotellrum för att gruppvåldta 16-årig flicka på rymmen – nu dömda

Våldtäkten ägde rum på hotellet Astoria.
  • dejtingsajt flashback inlägg dejta 19 åring jobba Fredag 11 jan 2019 dejtingsajt för överviktiga dejta ensamstående mamma bidrag 2019-01-11
skapa dejtingsida dejta deprimerad test 1194

nätdejting gifta sig nätdejting nybörjare youtube MALMÖ Männen växlade positioner under våldtäkten medan de slog henne, skrek och skrattade. De kallade henne ”shamuta”, arabiska för ”hora” och tvingade henne att upprepa det. En del av våldtäkten filmades och spreds på sociala medier. I onsdags dömdes Sajjad Abbas och Abdullah Farouq till 5,5 års fängelse för den grova våldtäkten på Astoria i Malmö i höstas.

nätdejting statistik wm Den 3 oktober förra året befann sig den 16-åriga flickan på rymmen från ett SIS-hem och hade hamnat i Malmö. Via en vän kom hon i kontakt med Sajjad som sade sig ha hyrt ett hotellrum som han inte kunde använda och erbjöd det till henne gratis. Flickan och en kvinnlig bekant kördes till hotellet och lämnes på rummet av Sajjad. Han ville ha sex med henne, men hon skyllde på mens och gav honom oralsex istället. Hon såg det som betalning för rummet.

dejting handikapp vm Under kvällen blev hon berusad med några vänner, och vid fyratiden på natten återvände Sajjad tillsammans med Abdullah till hotellet. Då var bara de två flickorna där. Männen tog senare in målsäganden, knappt vid medvetande, på toaletten. Hon berättar att det första hon minns är att någon står bakom henne och drar henne i håret medan någon står framför henne skriker och ger henne lavetter i ansiktet. Hon tror att det sista slaget är ett knytnävsslag, för det var så hårt att det svartnade för ögonen och började pipa i huvudet.

thai dejting i sverige wiki dejta japan juli Läs även: seriösa ryska dejtingsajter

date violence definition Hon blir sedan våldtagen av bägge männen samtidigt, och slagen fortsätter medan de skrattar eller skriker att hon är en ”shamuta”, en hora. Vid ett tillfälle tar Sajjad fram sin telefon och filmar våldtäkten. Filmen sprider han sedan till bekanta.

dejtingsajt jämförelse webbhotell Då flickan såg sitt ansikte i spegeln dagen efter blev hon chockad. Läpparna och kinderna var svullna, och kinderna började bli blå.

nätdejting råd webbkryss Domstolen skriver att övergreppet har ”innehållit särskilt kränkande inslag och våld som filmats och spridits på sociala medier”, att det ”har varit fråga om icke ringa våld mot offrets huvud”, att förloppet ”har varit utdraget i tiden”, och att det är ”en försvårande omständighet” att offret inte fyllt 18 år. Båda männen dömdes på onsdagen till 5,5 års fängelse för grov våldtäkt, ett brott som sedan 1 juli 2018 innebär fängelse i minst fem år, från tidigare fyra. De skall även solidariskt betala ett skadestånd på 140 000 kronor till målsäganden.

bra dejtingsida för unga dejtingsida på facebook chat

dejtingsajt bi om  

nätdejting bild

dejtingsida under 18 oktober Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

nätdejting säkerhet utbildning Mer från Nyheter Idag