dejting pancakes recipe Inbrottstjuv försökte klättra in genom skorsten – Dog när husägaren tände brasa

Foto: Twitter/Liz Gonzalez
  • billiga dejtingsajter flashback priser på dejtingsidor Onsdag 2 Dec 2015 bästa dejtingsidan för seriösa kontaktannonser nätdejting ta kontakt nummer 2015-12-02
sajtovi za dejting jämtland 70+ dejt 3

dejta någon yngre läkare dejting presentation KALIFORNIEN En inbrottstjuv i Kalifornien, USA, försökte under helgen göra inbrott i ett hus genom att klättra in genom skorstenen. Men när husägaren tände en brasa i kaminen omkom tjuven i röken, rapporterar telefondejting gratis.

dejtingsidor Det var i lördags eftermiddag som en husägare i Fresno County, som ligger i centrala Kalifornien mellan storstäderna San Francisco och Los Angeles, tände en brasa i sin kamin. Men när brasan tändes hörde han plötsligt hur någon började skrika på hjälp inne i skorstenen samtidigt som huset fylldes med rök eftersom något täppte till skorstenen.

nätdejting utseende kryssord Han släckte snabbt elden och larmade brandkåren som i sin tur bröt upp skorstenen och drog ut en man därifrån. Men mannen i skorstenen hade vid det laget redan hunnit avlida.

dejting för kristna namn Polisen tror att den döde mannen i skorstenen är en inbrottstjuv som fastnat när han klättrat in genom husets skorsten någon gång under natten mellan fredagen och lördagen. Ingen var då hemma i huset och tjuven har därefter suttit kvar i skorstenen utan att någon märkt något.

göra en dejtingsida gratis – Jag har varit sheriff i nästan 17 år nu och jag har aldrig sett något liknande, kommenterar sheriff Jake Jensen.

nätdejting kristen regi En rättsläkare har nu i uppgift att försöka fastställa dödsorsaken. Den misstänkte tjuvens identitet var till en början okänd.

gratis thai date

nätdejting ung yong Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

dejting online gratis ziehen Mer från Nyheter Idag