dejting halmstad yr Iraks ambassadör: ”Fly inte till Sverige” – Får medhåll från Refugees Welcome

Iraks ambassad och ambassadör Baker Fattah Hussen. Foto: Iraks ambassad
  • dejta första gången islandshästar nätdejting profil centerpartiet Tisdag 15 Dec 2015 dejtingsajt akademiker quereinsteiger bästa dejtsajt 2015-12-15
dejtingsajt umeå date limite definition 669

dejtingsajt västerås dejting presentation youtube INRIKES Iraks Sverigeambassadör uppmanar sina landsmän att stanna kvar i Irak och inte försöka ta sig till Sverige. – Irakierna borde inte fly till Sverige, säger han.

dejta på tinder Under hösten har tusentals irakier sökt sig till Sverige i förhoppning om att få ett rikare och bättre liv. Men nu tycks trenden ha vänt och på Iraks ambassad i Stockholm hjälper man just nu mellan 15 och 20 irakier om dagen med tillfälliga pass så de kan resa hem igen.

date countdown app iphone Baker Fattah Hussen är Iraks ambassadör i Sverige. Han säger till 7 himlen dejting regler att irakierna borde stanna kvar i sitt hemland och inte försöka ta sig till Sverige.

dejting historier undervisning Hussen förklarar att irakierna ofta luras av människosmugglare att tro att ett helt annat och betydligt lyxigare liv väntar dem i Sverige. Många blir besvikna när de kommer till Sverige och upptäcker att livet här inte är som de väntat sig.

dejting program engelska – Irakierna borde inte fly till Sverige, konstaterar han.

dejta stockholm quality brasilianska dejtingsidor Oväntat medhåll

mysig bar stockholm dejt Hussen får medhåll från oväntat håll. Tina Morad är talesman för organisationen Refugees Welcome, som förespråkar en stor flyktinginvandring till Sverige. Hon säger åt de irakier som återvänder till sitt hemland att uppmana sina landsmän att stanna kvar i Irak och försöka göra landet till ett bättre land istället för att försöka ta sig hit.

bästa presentationen nätdejting flashback – Vi sade att ”snälla, informera era anhöriga om att rutten hit är livsfarlig”. Min personliga uppfattning är att man bör försöka påverka samhällsutvecklingen i de områden som inte är under belägring i stället för att fly, säger hon till SvD.

presentationer på dejtingsidor

nätdejting kvinnornas marknad Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

bra dejt i stockholm Mer från Nyheter Idag