dejtingsajt 50 plus turk Janne Josefsson nobbar ny intervju med Özz: ”Har problem med sin verklighetsuppfattning”

Özz Nûjen. Foto: svt.se
  • dejting västerås lurad på dejtingsida gratis Tisdag 5 Jun 2018 argument mot nätdejting tips dejtingsidor ryssland wiki 2018-06-05
kristen dejting sida word dejtingsidor par 1757

sveriges bästa dejtingsajt 2014 dejtingsajt 100 gratis youtube SVERIGE Komikern Özz Nûjen vill göra en ny intervju med Uppdrag gransknings Janne Josefsson efter att den förra blev ”kanske inte så bra”. Men Josefsson meddelar att han inte är intresserad av en returmatch.
– Han har, milt uttryckt, stor brist på självinsikt och har väl problem med sin verklighetsuppfattning, säger han.

dejtingsajter presentation ideas SVT:s Uppdrag granskning intervjuade Özz Nûjen för ett program om terroristen Rakhmat Akilov. Janne Josefsson ville ställa frågor om det faktum att Akilov jobbat svart på två av Nûjens sommarhus på Gotland.

dejting appar iphone ystad Komikern visade sig dock inte vara särskilt samarbetsvillig – bland annat kallade han Josefsson för en ”creepy gubbe”. Efteråt reagerade många tittare på hans märkliga och till synes undflyende beteende. Istället för att ge raka svar på frågorna kritiserade han journalistens arbetsmetoder.

dejta gift man kär nätdejting exempel cv Läs också: bästa dejtingsajt 2015 veckor

gratis dejting spel gratis Nu verkar det som att Özz Nûjen själv inser vilket dåligt intryck han gjorde i tv-rutan, och vill få en ny chans.

sms date login ”Min intervju med Janne Josefsson blev kanske inte så bra och ja, jag var irriterad och hade en upprördhet som jag försökte tygla. Det gick väl så där om man ska vara välvillig. Istället blev mina budskap otydliga och jag uppfattades som oförskämd mot journalisten som jag trots allt hade tackat ja till att möta. Jag är förstås ledsen för detta”, skriver han för dejtingsajt för bönder, och avslutar med att han gärna pratar med Janne Josefsson igen.

hjälp med dejting profil ordentligt date zuhause outfit ”Märklig person”

dejtingsajt för kristna center Till date match equipe de france coupe du monde säger dock journalisten att han är inte alls är intresserad av ett nytt möte med komikern.

dejtingsidor recension bok – Jag tänker inte svara honom. Han ångrar väl sig djupt naturligtvis och det får han gärna göra och han får gärna ringa. Han har, milt uttryckt, stor brist på självinsikt och har väl problem med sin verklighetsuppfattning. Annars hade det aldrig gått till på det sättet. Det var ändå en av de mest förunderliga intervjuer jag gjort, och jag har varit med om mycket, säger han.

dejt sluta höra av sig – Han anklagade mig för att vara ”creepy” och att jag skulle ha ringt barn. Jag trodde ett tag att det var en ståupp-grej han kanske skulle spela upp på scen. Det var en märklig person. Nej, vad ska jag göra en ny intervju för? Jag är inte intresserad av att ställa några mer frågor, säger Janne Josefsson.

dejtingsida under 18 göteborg dejtat 2 månader budget Läs även: flashback.org nätdejting

dejta på gta 5 dejtingsajt milan

användarnamn dejtingsidor flashback

dejtingsajt utomlands ipad Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

nätdejting farligt lyrics Mer från Nyheter Idag