dejting u srbiji uzivo Johan Varland: Socialismen, inte migrationen, är grundproblemet

Foto: Karl-Johan Wattsgård
  • roliga dejting appar dejtingsajt göteborg quiz Torsdag 3 Maj 2018 nätdejting malmö högskola dejtingsida på facebook ipad 2018-05-03
dejtingsida bönder präster dejtingsajt utomlands wifi 1299

dejtingsajter mazily flashback dejting pannkakan youtube I veckans krönika skriver Johan Varland om hur socialism ligger till grund för de problem som finns med invandring till Sverige idag.

dejtingsida otrohet män dejting appar gratis saker

dejtingsidor thailand gravid Opinion

sms date tipps Det här är en opinionstext från Medborgerlig Samling.

dejtat i 4 månader dejtingsajt pancake quotes När jag var liten fanns ett receptfritt läkemedel som hette Stopp & Väx. Det var droppar som smakade beskt och användes för att få barn att sluta bita på naglarna. Själv brukade jag använda det för att skoja med syskon och kompisar: Några droppar på ett äpple eller i saftglaset var allt som behövdes för önskad effekt. Det fanns ingenting gott som inte kunde förstöras fullständigt med hjälp av några få droppar.

dejta jobbarkompis dejta 19 åring skjuten Socialism fungerar på samma sätt. Ta vad som helst i samhället och tillsätt några droppar socialism. Hur bra det än är så kan det förstöras med socialism. Så fort politiker tar ifrån medborgarna pengar och ”under demokratisk kontroll” planerar och fördelar dem, så spårar det ur.

dejtingsajter otrogna koranen date thai guy Idrott, utbildning och företagande är bara några exempel. Idrott förvandlas till miljardslöserier och korruption när politiken tillsätter socialism och söker OS för skattebetalarnas pengar. Utbildning blir miljarder i skattepengar till identitetspolitik och södertörnsk uppfostringsideologi. Företagande blir korruption, Stålverk 80, varvsräddningar och centerpartistiska bidragsfester i glesbygden.

date app in japan dejtingsajt för unga hjärtan Det allra värsta exemplet är dock migrationen. Migration är ett relativt oproblematiskt koncept i en rättsstat med marknadsekonomi. Under rätt förutsättningar är det rent av en genuint positiv kraft som räddat livet på miljontals människor och lyft nationer, folk och individer ur fattigdom. De främlingar som vill uppehålla sig i ett land gör det för egna medel eller med frivillig support från medborgare i landet. De uppvisar identitetshandlingar vid inresa och följer lagar och regler. Den som bryter mot lagen åker ut. Den som kan försörja sig lagligt genom företagande, arbete etc kan stanna och på sikt bli en del av det nya landet. Det blir inga jättevolymer, eftersom det saknas förutsättningar för så många att lagligen försörja sig här.

dejta ensamstående mamma gravid dejtingsajt ungdom I Sverige har vi sedan lång tid tillbaka istället socialiserat migrationen. Denna illa planerade planekonomi tar med tvång ifrån medborgarna mångmiljardbelopp och ”investerar” i migrationen. Som väntat så uppvisar den också alla de sjukdomar som socialismen burit på genom tiderna: Misshushållning, felsatsningar, storskalighet, fusk, lögner, individer i kläm, korruption, våld/hot, propaganda, repression samt erodering av institutioner, dygder och tillit. Dessutom sker allt, precis som i andra socialistiska system, helt utan hänsyn till medborgarnas önskemål.

dejting 60 plus association dejtingsajter för otrogna Några naturliga spärrar eller ramar finns inte i ett storskaligt socialistiskt system. Det var länge till och med tabu att kommentera volymer. Enligt Stefan Löfven fanns ”ingen gräns” för hur många som kunde tas emot. Det bara rullade på. Som i den gamla humorfilmen från Högsta Sovjet: en traktor, ännu en traktor, ett mentalsjukhus …

seriös gratis dejtingsida exempel snygga killar singel dejt Så vad gör vi nu? Kan vi inte bara avskaffa socialismen på migrationsområdet och istället få del av den goda migrationen? Tyvärr är det inte så enkelt. Som Lech Wałęsa, Polens förste president efter kommunismen, uttryckte det: Det är betydligt svårare att göra ett akvarium av fisksoppa än tvärtom.

dejting appar flashback bilder vilken dejtingsajt bäst väggrepp I det haveri som den socialistiska invandringspolitiken skapat räcker det inte att kalla på polis eller hänvisa till lagarna. När överbelastningen är ett faktum är rättssamhället delvis satt ur spel och den goda migrationen en omöjlighet. Sverige behöver många år för att hantera de problem som uppstått.

bästa nätdejting flashback nätdejting lista Men när vi kommer ut på andra sidan så borde vi i alla fall ha lärt oss att inte droppa socialismens Stopp & Väx i något så gott som migration.

dejting 18 år tjej Om Johan Varland

dejtingsidor för skilda Johan Varland är företagare och medlem i Medborgerlig Samling.

dejtingprogram tv4

gratis dejting sida word Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

dejtingsidor pancake mix Mer från Nyheter Idag