dejtingsajt för föräldrar ”Kan invandring ödelägga Norge?” – norsk tv tar lärdom från Sverige

Tino Sanandaji intervjuas om Sverige. Foto: Faksimil NRK
  • dejtingsidor för barn youtube nätdejting betyg Fredag 4 jan 2019 dejta transsexuell op bäst nätdejting 2019-01-04
dejta länge youtube dejting 15 år tjej 1917

dejtingsida oslo ystad 20 frågor dejt MALMÖ Norska NRK har gjort ännu ett app date one direction om så kallade ”svenske tilstander”. Programledaren Leo Ajkic besöker stadsdelen Rosengård i Malmö för att ta reda på hur invandringen har påverkat Sverige – och vad norrmännen kan göra för att undvika samma utveckling.

dejtingsidor för unga under 18 år tjej ”Kan invandring ödelägga Norge?” För att besvara frågan åker NRK:s Leo Ajkic till stadsdelen Rosengård i Malmö. I Norge är många nämligen oroliga för att deras land ska bli mer som Sverige, med ökad otrygghet och framväxande parallellsamhällen till följd av hög invandring.

date calculator app På plats i Rosengård träffar programledaren bland annat nationalekonomen Tino Sanandaji som menar att det finns substans i begreppet ”svenske tilstander”.

nätdejting när ska man träffas igen – Bland de här invandrartäta områdena har kriminaliteten nått nivåer som vi egentligen aldrig sett i Skandinavien tidigare, säger Sanandaji.

nätdejting mötesplatsen Leo Ajkic träffar också Idris, en ung kille som växt upp i Rosengård och livnär sig på att sälja narkotika. Samtidigt har han en bror som är ”helt straight” och aldrig varit i klammeri med rättvisan. Vill man så kan man ha ett normalt liv med skolgång och jobb, konstaterar Idris.

nätdejting text roliga – Jag är svarta fåret i familjen, säger han.

sms nach date was schreiben ”Ett gammalt svenskt ordspråk är att man måste slå på norsk TV för att se tillståndet i Sverige”, skriver Tino Sanandaji i ett Facebookinlägg om NRK:s program.

dejta en bipolär

nätdejting personlighetstest jobb Förra året sände NRK ett annat program om Sverige där rapparen dejtingsidor online zalukaj. Han slog då bland annat fast att så kallade no go-zoner finns i Sverige och förutspådde ”öppet krig på gatorna i Stockholm” inom 20 år.

funkar internet dejting date 30 year old woman Läs även: gratis dejtingsajt sverige el

date fatidique definition nätdejting namn

dejta nykterist

dejtingsidor för gifta kvinnor Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

dejting oskuld wiki Mer från Nyheter Idag