dejtingsajt otrogna Karlstad i kampanj om ”öppenhet” – Svenskar träffar invandrare ”på egen risk”

Bild/Montage: Skärmdump/Nyheter Idag
  • nätdejting dn ekonomi nätdejting statistik namn Tisdag 8 Dec 2015 tips på dejt i stockholm date chat site 2015-12-08
dejtingsajter sport fotboll nätdejting cynisk synonym 545

bra dejtingsidor flashback forum 10 anledningar att dejta en dansare KARLSTAD Under devisen ”Öppenhet – Ja, tack!” uppmanas invånarna i Karlstad att träffa de nyanlända migranter som kommer till kommunen. Men att träffa dem sker ”helt och hållet på egen risk”, skriver kommunen på sin kampanjhemsida där man friskriver sig från ansvar utifall någon av dem som följer uppmaningen råkar illa ut.

dejtingsajt happypancake login Ett knappt hundratal invånare i Karlstad hade under tisdagskvällen nappat på kommunens erbjudande om att, i syfte att lära känna nyanlända invandrare, paras ihop med de asylsökande som anlänt de senaste månaderna. En majoritet av dem som anmält sig på kampanjsidan varmtvalkommen.se är kvinnor, varav några är under 18 år.

dejting för 18 åringar Men i en villkorssektion som kommunen gömt undan på hemsidan friskriver man sig från ansvar om något av mötena mellan de framförallt manliga migranter som bor på asylboendena och dem som nappat på erbjudandet går snett.

kan man dejta flera samtidigt ”När ni träffas sker det dock i förtroende till varandra och helt och hållet på egen risk. Karlstads kommun kan inte ansvara för vad som sker under mötet och tar heller inte ansvar för eventuell förlust, skada, kostnad eller utgift som du drabbas av i samband med mötet”, står det att läsa på date app windows 8 som under tisdagskvällen tidvis var svår att nå.

dejtingsajter för unga hur avslutar man en dejt ”Tragikomiskt”

våga gå på dejt På Twitter, bloggar och andra sociala medier har de märkliga villkoren uppmärksammats och en twittrare kallar det hela ”tragikomiskt”.

date outfit white jeans ”Men man får ju ett jättefint rött klistermärke att sätta på brevlådan. Skyddar inte det?”, skriver en person sarkastiskt syftandes på den dekal invånarna i Karlstad uppmanas klistra på sin brevlåda för att markera sin politiska ståndpunkt.

vilken dejtingsajt är störst arme dejtingsajt gifta kvinnor SR ställde kritisk fråga

seriös dejting på nätet ica Karlstads kampanj har under dagen fått stor medial uppmärksamhet. Bland annat ringde happy pancakes dejting jämtland upp kommunens kommunikationsdirektör Katarina Lindström och ställde en kritisk fråga till henne med anledning av de synpunkter som framförts i sociala medier.

singel dejting råd – Vi förstod att det skulle väcka reaktioner. Vi har ett väldigt polariserat samhälle och flyktingfrågan är känslig, säger hon till det statliga radiobolaget.

thai date asia

Hela villkorssektionen på kampanjsidan. Bild: Skärmdump

dejtingsajt för rika rollista Hela villkorssektionen på kampanjsidan. Bild: Skärmdump

att dejta en kändis date anterieure definition Se även:
nätdejting norrland karta

date outfit tips

dejta lärare lön Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

dejtingsidor på facebook klistermærke Mer från Nyheter Idag