nätdejting presentation mall exempel Knivdåd i London – Skrek ”det här är för Syrien” innan han skar upp sitt offers hals

Här grips den misstänkta gärningsmannen. Enligt uppgifter blev en person huggen i halsen med en machete. Foto: Faksimil ur video på Twitter
  • dejtingsajter snygga webbsidor dejta innan tillsammans present Lördag 5 Dec 2015 nätdejting är han intresserad dejting pancake recipe 2015-12-05
gratis dejting i stockholm stad dejting för vegetarianer 2740

nätdejting skriva presentation date chat phone lines free LONDON Ett makabert knivdåd utfördes i Londons tunnelbana under lördagskvällen. En man gick till attack med en machete och skar upp halsen på en man och hotade flera andra personer innan han övermannades av polisen.

dejtingsajter 50 plus beurs Enligt nätdejting happy pancake wiki inträffade det misstänkta terrordådet strax efter klockan åtta på kvällen, svensk tid. En knivbeväpnad man gick då till attack på tunnelbanestationen Leytonstone i nordöstra delen av London.

dejtingsajt karlstad Den beväpnade mannen uppges ha skrikit ”det här är för Syrien” innan han skar upp halsen på en man och hotade ytterligare människor vid platsen. Han övermannades dock snabbt av civilklädda poliser som sköt honom med en elpistol. Tidigt på söndagsmorgonen rapporterar flera medier att händelsen utreds som ett möjligt terrordåd. I ett uttalande uppmanar Richard Walton vid polisen i London allmänheten att vara uppmärksam.

bästa dejting jämtland – Vi behandlar det här som en terrordåd. Jag uppmanar allmänheten att hålla sig lugn men uppmärksam, säger han.

dejting tv guide dejta män Dramatiska bilder

vilken dejtingsida är bäst citat I sociala medier har vittnen till händelsen publicerat dramatiska bilder från platsen där dådet ägde rum. I en video, som publiceras på Twitter, syns tydligt hur en blodpöl ligger på marken. I en annan video ser vi poliser gripa den misstänkta gärningsmannen som ligger ner på golvet.

dejtingsida sport

date haben definition Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

dejtingsida som är helt gratis online Mer från Nyheter Idag