dejting mazily uk Knivslagsmål med 40 personer på asylboende – Polisen fick backa och invänta förstärkning

Bilden är tagen vid ett annat tillfälle. Foto: Nyheter Idag
  • romantisk date med kjæresten gratis dejting utan registrering pris Tisdag 8 Dec 2015 dejtingsajter helt gratis youtube dejtingsidor internet otrohet 2015-12-08
date range definition dejtingsajter antal medlemmar 6715

höra av sig efter andra dejten dejta finska kvinnor göteborg KRAMFORS Ett storslagsmål med knivar och andra tillhyggen bröt ut på ett asylboende i Kramfors kommun, Västernorrland, inatt mellan två olika grupper. Två personer är gripna för grov misshandel. – Vi har ökad tillsyn där under natten, säger Markus Holmberg, vakthavande befäl vid polisen i Västernorrland till Nyheter Idag.

presentation för dejting sidor Det var vid 21-tiden på måndagkvällen som fyra polispatruller skickades till ett asylboende i Bollstabruk i Kramfors kommun efter larm om bråk på boendet. När de första patrullerna kom till platsen var situationen så hätsk att de fick backa ut och invänta förstärkning från kolleger.

dejtingsajter happy pancake xoài Ett 40 tal personer ska ha varit inblandat i storslagsmålet där knivar och andra tillhyggen har varit inblandat. En kniv är tagen i beslag rapporterar polisen på sin hemsida. Två personer är gripna och misstänkta för grov misshandel.

nätdejting för otrogna – Det är ingen som fått allvarligare skador, det är någon som har fått mindre blessyrer. Men det är det faktum att man använt kniv som gör att rubriceringen blir så, säger alla dejtingsajter Markus Holmberg, vakthavande befäl vid polisen i Västernorrland till Nyheter Idag.

date and chat online Enligt polisen ska det vara två olika grupperingar som råkat i slagsmål med varandra. Men varken bakgrund till bråket, eller vad det är för grupperingar, vet inte polisen när Nyheter Idag ställer frågan.

dejta 2 samtidigt barn – Om det är olika religiösa eller om det är olika nationella grupper vet jag inte, förklarar Holmberg.

nätdejting wiki Med anledning av bråket och det hätska stämningsläget har polisen haft ökad närvaro på boendet under natten.

dejta asiatiska män

sök till dejtingprogram Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

presentation dejtingsida Mer från Nyheter Idag