dejta fula tjejer flashback Kommunens PR-jippo uppmanar folk att skylta med klisterlapp om ”öppenhet”

Nu kan du skylta på brevlådan eller din dörr med din godhet. Men bara om du bor i Karlstad. Foto: varmtvalkommen.se
  • amerikansk dejtingsida dejtingsajter gratis yrkesutbildningar Tisdag 8 Dec 2015 dejtingsajt happy pancake flashback dejtingsajter asien afrika 2015-12-08
dejtingsidor victoria justice dejta gay killar 450

nätdejting blogg fördelar med nätdejting KARLSTAD Nu kan alla invånare i Karlstad kommun känna sig som mediekändisar från Södermalm. I en ny kampanj har kommunen skickat ut en klisterlapp med texten ”Öppenhet – Ja, tack!” där invånarna uppmanas sätta upp den på sin ytterdörr för att visa sin godhet.

dejtingsajter för ensamstående adoptera I ett nytt PR-jippo i Karlstads kommun vill politiker att invånarna ska kunna känna sig lika goda som politikerna själva. Klisterlappar med texten ”Öppenhet – Ja, tack!” har skickats ut till kommunens alla invånare. På hemsidan för kampanjen uppmanas att klistra upp lapparna på sin dörr eller brevlåda.

bra dejt restaurang stockholm ”Vi är världsmedborgare och det finns ingen bättre tidpunkt än nu att visa det”, står att läsa på ny dejtingsida 2015.

dejtingsidor för äldre ut dejtingsidor danmark pris ”Karlstad har berikats”

dejting italien urlaub Syftet med kampanjen är att invånarna i Karlstad ska kunna träffa de nyanlända människorna som kommit till kommunen från andra länder i spåret av den stora invandringen till Sverige. På kommunens kampanjsajt kan den som är sugen registrera en profil där man laddar upp en bild på sig själv. Tanken är att sajten ska fungera som en plattform för att skapa kontakt med de nya invånarna.

dejtingsajt sverige ab ”Karlstad har berikats med många nya invånare från utsatta platser i världen. Visst vore det spännande och viktigt att få möjligheten att träffa och lära känna varandra lite närmare? Så ta möjligheten att träffa gamla och nya Karlstadsbor!”, står att läsa på kampanjsidan.

dejta nätet youtube bästa internet dejting regler Lokalpolitikern: ”Helt frivilligt”

dejta via sms lån SVT har pratat med lokalpolitikern vilken dejtingsajt är bäst norden Per-Samuel Nisser (M) om kampanjen och dejtingsajter finland xxl att klisterlappen kan dela in invånarna i kommunen i olika grupper, mellan de som skyltar med sin godhet och de som inte gör det. Men han poängterar att trots kommunens uppmaning om att skylta med sin godhet, så är man inte tvungen om man inte vill.

dejtingsajter statistik vm – Nej, det är naturligtvis helt frivilligt hur man hanterar och agerar. Det är yttrandefrihet och öppenheten i den är ju också något vi värnar om. Folk får tycka och göra som de vill, säger Nisser.

nätdejting samtalsämnen sms Kampanjen har kostat ungefär 400 000 kronor och finansieras med kommunens marknadsföringsbudget, berättar SVT.

helt gratis dejting

dejta jungfru horoskop Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

nätdejting högutbildade Mer från Nyheter Idag