date sms messages Kvinna ljög om överfallsvåldtäkt av ”ljushyad man” i Luleå

Här sades våldtäkten ha skett. Foto: Nyheter Idag
  • dejtingsajt antal medlemmar aik dejtingsajter under 18 år dikt Onsdag 2 Maj 2018 dejting guiden aftonbladet dejting pannkakan saga 2018-05-02
nätdejting mazily tumblr nätdejting för yngre lärjunge 1187

dejting för 50+ date match belgique coupe du monde 2014 LULEÅ vuxen kön dejting exempel har tidigare skrivit om den påstådda överfallsvåldtäkten i området Bergviken i Luleå den 18 april. Nu har det visat sig att hela historien var ett påhitt.

dejting happy pancake poznań När Nyheter Idag först rapporterade om saken pratade vi med en källa som var skeptisk till hur våldtäkten kunde ha skett på en så öppen plats, bakom en grundskola.

dejting appar flashback skvaller – Det går barn från sex år upp till högstadiet på den skolan. Det passerar väldigt mycket folk hela tiden bakom skolan, där våldtäkten ska ha ägt rum. Det är parkeringar där, gångvägar. Jag förstår inte hur ingen kan ha sett något, uppgav källan då.

nätdejting dåligt gravid Senare gick polisen ut med signalement – gärningsmannen skulle vara ”en ljushyad man i 25-30 årsåldern”. Nu har polisen kommit fram till att gärningsmannen inte finns. Efter en omfattande utredning har man inte kunnat styrka kvinnans berättelse, och hon själv har medgett att hon lämnat osanna uppgifter.

annorlunda dejtingsajt badoo vilken dejtingsajt är bäst 2015 ut Skapat oro

date app on iphone – Vi har ju jobbat ganska omfattande, eller väldigt omfattande med att försöka hitta teknisk bevisning eller andra saker som kan styrka det, och det har vi inte kunnat. Då har hon också i senare förhör medgett att det här inte var sant, säger polisens kommunikatör Kristina Lantto.

dejta kurdisk tjej Hon kan inte svara på motivet bakom att kvinnan ljög.

gratis dejtingsidor på nätet gratis – Vi vill gå ut med det här för det har ju skapat en oro så klart i området. Då är det viktigt för oss att berätta att det inte har skett.

dejting appar flashback nere Trots att kvinnan har lämnat osanna uppgifter för polisen och satt igång en omfattande utredning helt i onödan är hon inte misstänkt för något brott.

dejta mig recept – Vi kan bekräfta att hon inte är misstänkt för någonting, men vi kommenterar inte det ytterligare, säger Kristina Lantto.

starta en konversation på dejtingsida dejtingsajt för medelålders Läs även: testa nätdejting flashback

vad kan man göra på en dejt i stockholm dejtingsajt body demens

dejting i finland oy

dejtingsidor unga vuxna Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

gratis ungdoms dejting online Mer från Nyheter Idag