spelet dejting Kvinna ljög om överfallsvåldtäkt av ”ljushyad man” i Luleå

Här sades våldtäkten ha skett. Foto: Nyheter Idag
  • dejting handikapp dörr dejtingsida akademiker hut Onsdag 2 Maj 2018 dejtingsajt antal medlemmar aik dejtingsajter under 18 år dikt 2018-05-02
dejting gävleborg faktura dejting guiden aftonbladet 1187

internet dejting flashback konto dejtingsajt för medelålders LULEÅ dejting över 40 cm har tidigare skrivit om den påstådda överfallsvåldtäkten i området Bergviken i Luleå den 18 april. Nu har det visat sig att hela historien var ett påhitt.

dejtingsidor för rika länder När Nyheter Idag först rapporterade om saken pratade vi med en källa som var skeptisk till hur våldtäkten kunde ha skett på en så öppen plats, bakom en grundskola.

dejting för 50+ – Det går barn från sex år upp till högstadiet på den skolan. Det passerar väldigt mycket folk hela tiden bakom skolan, där våldtäkten ska ha ägt rum. Det är parkeringar där, gångvägar. Jag förstår inte hur ingen kan ha sett något, uppgav källan då.

dejting happy pancake poznań Senare gick polisen ut med signalement – gärningsmannen skulle vara ”en ljushyad man i 25-30 årsåldern”. Nu har polisen kommit fram till att gärningsmannen inte finns. Efter en omfattande utredning har man inte kunnat styrka kvinnans berättelse, och hon själv har medgett att hon lämnat osanna uppgifter.

dejting appar flashback skvaller dejtingtips sms Skapat oro

nätdejting dåligt gravid – Vi har ju jobbat ganska omfattande, eller väldigt omfattande med att försöka hitta teknisk bevisning eller andra saker som kan styrka det, och det har vi inte kunnat. Då har hon också i senare förhör medgett att det här inte var sant, säger polisens kommunikatör Kristina Lantto.

annorlunda dejtingsajt badoo Hon kan inte svara på motivet bakom att kvinnan ljög.

date app on iphone – Vi vill gå ut med det här för det har ju skapat en oro så klart i området. Då är det viktigt för oss att berätta att det inte har skett.

dejta kurdisk tjej Trots att kvinnan har lämnat osanna uppgifter för polisen och satt igång en omfattande utredning helt i onödan är hon inte misstänkt för något brott.

gratis dejtingsidor på nätet gratis – Vi kan bekräfta att hon inte är misstänkt för någonting, men vi kommenterar inte det ytterligare, säger Kristina Lantto.

dejting appar flashback nere date outfit for winter Läs även: nätdejting mazily tumblr

dejta mig recept vuxen kön dejting exempel

dejtingsajt för yngre jurister

starta en konversation på dejtingsida Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

dejta serbiska killar Mer från Nyheter Idag