nätdejting vett och etikett aftonklänning Kvinna ljög om överfallsvåldtäkt av ”ljushyad man” i Luleå

Här sades våldtäkten ha skett. Foto: Nyheter Idag
  • date outfit regen dejta hemligt mobilnummer Onsdag 2 maj 2018 bästa dejtingsidan flashback nere seriösa dejtingsidor gratis youtube 2018-05-02
thai buddhist date nätdejting fungerar inte xperia 1187

bästa dejtingsidan flashback polsk dejtingsida gratis LULEÅ förslag på dejt stockholm har tidigare skrivit om den påstådda överfallsvåldtäkten i området Bergviken i Luleå den 18 april. Nu har det visat sig att hela historien var ett påhitt.

dejting för ensamstående kvinna När Nyheter Idag först rapporterade om saken pratade vi med en källa som var skeptisk till hur våldtäkten kunde ha skett på en så öppen plats, bakom en grundskola.

gratis een date – Det går barn från sex år upp till högstadiet på den skolan. Det passerar väldigt mycket folk hela tiden bakom skolan, där våldtäkten ska ha ägt rum. Det är parkeringar där, gångvägar. Jag förstår inte hur ingen kan ha sett något, uppgav källan då.

dejtat 2 månader recept Senare gick polisen ut med signalement – gärningsmannen skulle vara ”en ljushyad man i 25-30 årsåldern”. Nu har polisen kommit fram till att gärningsmannen inte finns. Efter en omfattande utredning har man inte kunnat styrka kvinnans berättelse, och hon själv har medgett att hon lämnat osanna uppgifter.

vilken dejtingsida är bäst elis nytt dejtingprogram 2014 Skapat oro

dejta helt gratis hemsida – Vi har ju jobbat ganska omfattande, eller väldigt omfattande med att försöka hitta teknisk bevisning eller andra saker som kan styrka det, och det har vi inte kunnat. Då har hon också i senare förhör medgett att det här inte var sant, säger polisens kommunikatör Kristina Lantto.

date slang definition Hon kan inte svara på motivet bakom att kvinnan ljög.

dejtingsajt personlighetstest jobb – Vi vill gå ut med det här för det har ju skapat en oro så klart i området. Då är det viktigt för oss att berätta att det inte har skett.

dejtingsajt badoo bra Trots att kvinnan har lämnat osanna uppgifter för polisen och satt igång en omfattande utredning helt i onödan är hon inte misstänkt för något brott.

date app nederland – Vi kan bekräfta att hon inte är misstänkt för någonting, men vi kommenterar inte det ytterligare, säger Kristina Lantto.

nätdejting artikel mall dejta på badoo Läs även: dejting hrvatska lutrija

match date for marriage dejtingsajt ligga bbva

internetdejting kultur

bra profiltext dejting regler Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

testa nätdejting flashback Mer från Nyheter Idag