dejta umeå jobb La Familia-medlemmar inför skranket – rövade bort och knivhögg 20-åring

De två som misstänks för att ha deltagit i misshandeln. Bilder ur polisens förundersökning.
  • dejtingsajter bäst i test pris dejtingsajt 50 plus när Måndag 12 Nov 2018 dejta japan visum dejt 3 regiao xbox 2018-11-12
nätdejting gratis för unga aktiesparare gratis date tips 82

dejta som ensamstående mamma citat gratis dejting eu kort LUND Idag avslutades rättegången i Lunds tingsrätt mot fyra män som står åtalade för människorov och grov misshandel av en 20-årig lärarvikarie. De åtalade har kopplingar till den kriminella gruppen La Familia, men motivet bakom brottet är höljt i dunkel.

nätdejting chatt kep På natten till den 28 juni väcktes en kvinna av att det bankade på dörren till huset i skånska Dalby. I tron att det är sonen som glömt nycklarna öppnar hon men finner istället en rejält blodig 20-åring som ber henne ringa polis och ambulans. Han gömmer sig bakom en bil på tomten tills polisen kommer, uppenbart rädd att någon skall upptäcka honom.

nätdejting mord wikipedia Några timmar tidigare har någon ringt 112 och uppgett att dennes bror har blivit kidnappad och att familjen måste betala en halv miljon kronor. Brodern har själv ringt upp och låtit skrämd, men samtalet avbröts snabbt. Enligt de kortfattade och oklara instruktionerna skulle pengarna tas med till en Lidl-butik i närheten. De anhöriga begav sig dit, rädda och förvirrade – offrets mor sprang dit endast iförd nattlinne – men där dök endast polisen upp.

dejtingsida gifta Offret för människorovet skulle senare berätta att han följt med ett par bekanta som liksom han själv är mandéer från Irak. Tydligen ville hans kusin träffa honom. Med i bilen fanns två svenska, lite äldre män som han inte kände igen. På en avskild plats i Dalby skulle sedan de två svenskarna ge sig på honom med slag och knivhugg. Huggen var inte ämnade att döda, men ett hugg i handleden var djupt nog för att kapa en av senorna till handen.

dejta en vattuman kärlek Offrets båda bekanta skall inte ha varit delaktiga i själva misshandeln, och en av dem skall efteråt ha uppmanat honom att fly från platsen och pekade ut riktningen i vilken han sedan begett sig för att söka hjälp.

dejtmig aalborg På väg till platsen mötte polisen en bil med tre män och efter att de stoppats upptäcktes att en av dem hade ordentligt med blod på byxorna, varför alla tre greps omgående. De tre männen är medlemmar i det kriminella gänget La Familia, med mer eller mindre framträdande positioner.

dejtingsidor gratis flashback bilder nätdejting vad skriva cv Läs även: dejting för veganer

nätdejting misstag citat Föraren av bilen släpptes snart då han inte kunde knytas till själva brottet, men han har en framstående position i La Familia. Även offrets två bekanta som närvarade vid människorovet har åtminstone ytliga kopplingar till La Familia då de av polis tidigare påträffats i bilar där det även funnits bland annat västar med La Familia-symboler.

dejtingsidor metro göteborg Några månader senare skulle bilföraren och ytterligare några personer som förekommer i utredningen bli tagna av norsk polis för att i samband med en rättegång mot personer inom La Familia ha försökt ”påverka aktörer i rätten med sitt deltagande och/eller uppträdande”.

dejt 9 juli En central fråga är motivet till brottet, men där famlar vi i mörkret. Två möjliga motiv framkommer i förundersökningen. Det första är att förövarna verkligen ville ha en lösensumma, men hela hanteringen av situationen tyder på att det inte fanns några planer på att förvara offret någonstans, eller någon plan för hur betalning skulle ske. Dessutom finns inget som tyder på att offrets familj skulle ha några förutsättningar att betala den uppgivna lösensumman.

dejtingsidor otrogen Det andra möjliga motivet är det handlar om någon form av hämnd för en affär som skall ha handlat om den narkotikaklassade medicinen Tramadol. Mot detta talar det faktum att förövarna arrangerade samtalet till familjen, vilket innebar att polisen var på alerten under natten. Brottsoffret förnekar all kännedom om saken, men uppgav i ett första förhör på sjukhuset att någon hade nämnt dålig Tramadol som fått någon att hamna på sjukhus. I ett senare förhör förnekar han dock att han skulle ha nämnt Tramadol i något sammanhang.

tv 3 dejting råd dejta asiater vitser

nätdejting usa

dejtingsida med chatt facebook Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

sveriges bästa nätdejting Mer från Nyheter Idag