dejting 50 plussare Ledande centerpartist lanserar konspirationsteori om bilbränderna: ”De vill att valet ska handla om bilbränder”

Foto: Twitter/Riksdagen
  • bästa dejtingsajt för unga dejta via sms zdarma Tisdag 14 Aug 2018 nätdejting vett och etikett jobb nätdejting att tänka på uppkörning 2018-08-14
nätdejting handikapp ramp dejta sitt ex igen 2167

kristna dejtingsajter gratis yrkesutbildningar date raised definition GÖTEBORG Centerpartiets rättspolitiske talesperson Johan Hedin är en av många som upprörts av måndagskvällens bilbränder i Västsverige. Men han är också övertygad om att det finns en agenda bakom det hela. I ett inlägg på Facebook så skriver han om hur de som tänt på bilarna gjort det för att påverka valutgången. Inlägget har gillats av förra justitieministern Beatrice Ask (M) och vänsterpartisten Linda Westerlund Snecker.

dejta på facebook side Ett 80-tal bilar brann på ett flertal orter i Västsverige under måndagen, bland annat i Göteborg och i Trollhättan. I Trollhättan så har man identifierat personer som befunnit sig på platsen för bilbränderna och haft samtal med dem, har polis tidigare uppgett till Nyheter Idag. Några av personerna har varit under 18 år.

dejtingsajter för muslimer västerås date sidor flashback Läs mer: dejtingsajter norrland ab

jag vill dejta en polis Polisen har inte gått ut med någon information om vad motivet till bilbränderna är. Det har inte hindrat spekulationer och gissningar att flöda på sociala medier.

dejta stora kvinnor Johan Hedin, riksdagsledamot och rättspolitisk talesperson för Centerpartiet lanserar konspirationsteorin att gärningsmännen tänt på bilarna som en påverkansoperation inför valet.

dejting för otrogna koranen ”Det kan bara finnas en agenda för detta beteende: de vill att valet ska handla om bilbränder. De vill underblåsa avsky och rädsla. De måste rimligen önska sprida bilden av ett laglöst Sverige i upplösning”, skriver Johan Hedin.

dejtingsajt för tjocka tjejer  

dejta i mobilen internet Foto: Facebook

glöm nätdejting tips  

dejta oskuld Hans inlägg har gillats av bland annat Beatrice Ask (M), justitieminister i regeringen Reinfeldt och Vänsterpartiets rättspolitiska talesperson Linda Westerlund Snecker.

dejting sajt för unga aktiesparare Foto: Facebook

att dejta en yngre kille

nätdejting gifta par  

dejtingsida för utbildade politiker  

albansk dejtingsida  

date 30 years ago  

nätdejting sport Nyheter Idag har sökt Johan Hedin för en kommentar.

dejtingsajt albaner toni Uppdatering: I kommentarsfältet till Johan Hedins inlägg fortsätter konspirationsteorierna att utvecklas. En kommentator gissar att det är ”de mörka krafterna i Sverige” som ligger bakom och att bilbränderna startat på ett ”militärt sätt”. Den kommentaren gillas av miljöpartisten Mats Pertoft, politiskt sakkunnig på regeringskansliet.

varningssignaler nätdejting exempel Johan Hedin svarar att: ”Man vill nästan inte tänka den tanken, men vi vet ju att påverkansförsök har förekommit inför flera val de senaste åren… mycket obehagligt.”

date locals app En kommentator avfärdar konspirationsteorierna med ett ord: ”Foliehattar”

dejta vegetarianer bok Foto: Facebook

dejta på tinder konto  

dejta med barn quilts Läs hela inlägget här:

dejtingsajt hbt personer

dejtingsajt elit norra

dejta norska tjejer bilder Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

nätdejting otrogen wiki Mer från Nyheter Idag