dejtingsajt asperger Mångkriminell libyer våldtog 9-åring i soprum – erkänner brott

Foto: Flickr
  • sms protocol date format dejta en väns ex Fredag 7 Dec 2018 dejtingsajter för hiv date match gerland 2018-12-07
dejta yngre kille app date lima 1265

gratis dejtingsajt norge quiz zon dejting appar MALMÖ En 30-årig man från Libyen åtalas nu för grov våldtäkt mot en 9-årig flicka. Mannen erkänner brottet och åklagaren yrkar på att han ska utvisas med förbud att återvända under 15 år.

dejting tv program krstarica Det var den 25 oktober i år som mannen lurade in en 9-årig flicka i ett soprum som han sedan låste. Han brottade ner henne på golvet, slog henne i ansiktet, drog av hennes kläder på underkroppen och höll fast hennes ben. Han tog även stryptag om hennes hals och hotade att slå henne om hon inte slutade skrikadejting gävleborg  när han våldtog henne.

dejtingsidor under 18 intyg date match galles france Läs hela PLUS-intervjun med åklagaren som berättar om mannens erkännande och varför hon inte yrkar på livstids utvisning. Dessutom kan Nyheter Idag visa att våldtäkten kunde ha förhindrats – om det gick att häkta honom för de andra sexualbrott som han står åtalad för.

nätdejting profilbild dejta någon med barn Missa inte våra fördjupande reportage och extramaterial i våra avslöjanden. Med dejtingsidor för rika Plus får du tillgång till alla artiklar, bilder och videoklipp. Glöm inte att med fler prenumeranter kan vi satsa ännu mer på relevant journalistik.

sms anonyme date de validite expiree Redan medlem? dejtingsida för yngre edda
säkra dejtingsajter gratis

bra inledning på nätdejting Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

gratis dejtingsidor i sverige kartor Mer från Nyheter Idag