dejtingsajt happypancake norge Ljushårig och utan brytning – polisen ger ut signalement efter våldtäktsförsök

Foto: Nyheter Idag
  • dejtingsajt amelia prenumeration nis dejton telefon Fredag 11 jan 2019 dejtingsajt otrogen wiki dejtingsajter för handikappade barn 2019-01-11
mord dejtingsajt flashback nere dejting i mobilen comviq 1517

bra dejtingsidor för unga vuxna nätdejting mötesplatsen omdöme GÖTEBORG På torsdagskvällen blev en kvinna överfallen och utsatt för ett möjligt våldtäktsförsök i stadsdelen Haga i Göteborg. Gärningsmannen har ljust hår och talar svenska utan brytning, enligt polisens signalement.

inledning nätdejting Det var vid 20-tiden som kvinnan var på väg hem från jobbet när hon blev överfallen av en för henne okänd man. Han drog ner kvinnan på marken och försökte slita av hennes kläder.

svenska dejtingsidor gratis youtube Kvinnan började direkt skrika och mannen sade åt henne att vara tyst. När hon inte slutade väsnas släppte han henne och sprang därifrån. Kvinnan blev chockad men inte fysiskt skadad.

dejta polisman Polisen har nu upprättat en anmälan om försök till våldtäkt. Gärningsmannen beskrivs på nätdejting statistik distans som 170–190 cm lång med mörk jacka, ljust hår, och svensktalande utan brytning.

dejtingsajt indie games I vanliga fall när brott har skett lämnar polisen inte ut signalement på gärningsmannen – ofta med motiveringen att det kan påverka vittnens iakttagelser. Men i detta fall gjorde man alltså ett undantag.

dejting för kristna Thomas Fuxborg, presstalesperson på polisen, kan inte svara på varför hans kollega lade ut signalementet den här gången.

nätdejting utseende iphone – Jag kan tänka mig att det är rätt många som faller in under den beskrivningen. Och jag kan tycka att lägger man ut ett signalement så ska man kunna urskilja en eventuell gärningsman om man träffar på honom, säger Thomas Fuxborg.

dejtingsajt body butter Den presstalesperson som var i tjänst på torsdagskvällen lade även ut dejta 4 månader utveckling på en rånare som ska ha knuffat ner en äldre kvinna och ryckt åt sig hennes väska. Denne gärningsman beskrivs som mörk, cirka 30 år gammal och mörkt klädd.

dejtingsidor flashback forum nätdejting beroendeframkallande Läs även: gratis dejtingsajt norge yr

dejting för gifta dejtingsidor ligga vattnet

dejting appar flashback forum

vilken dejtingsida exempel Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

dejtat 3 gånger swedbank Mer från Nyheter Idag