dejtingsajter england hemsida Lööf (C) får sonderingsuppdraget

Annie Lööf (C). Foto: Nyheter Idag
  • bedragare dejtingsajter gratis dejtingsajt gratis ziehen Torsdag 15 Nov 2018 dejta någon på jobbet webbkryss fungerar dejtingsidor flashback 2018-11-15
dejtingsajt personlighetstest gratis nätdejting sverige wiki 2591

thai date sweden romantisk date göteborg STOCKHOLM Talmannen Andreas Norlén ger Centerledaren Annie Lööf uppdraget att sondera förutsättningarna för en regering. Det meddelade han på en presskonferens på torsdagen.

dejtingsidor på facebook chat På onsdagen röstade en majoritet i riksdagen inklusive Centerpartiet och Liberalerna nej till Ulf Kristersson (M) som statsminister. Under torsdagen har Andreas Norlén haft nya samtal med samtliga partiledare.

vad kan man göra på dejt i göteborg I slutändan valde han att ge Annie Lööf uppdraget att sondera förutsättningarna för en regering som riksdagen kan tolerera. För detta får hon en vecka på sig.

dejtingsidor thailand idag – Det har visat sig att det finns bred acceptans för att ge Lööf det här uppdraget, sade Norlén enligt dejting gratis sverige gratis.

tips nätdejting Under eftermiddagen höll även Lööf en pressträff och meddelade att hon accepterar talmannens uppdrag. Hon sade då att hon kommer att fokusera på sakpolitik och att hitta breda uppgörelser över blockgränsen.

dejtingsidor kk hur Lööf tänker nu hålla samtal med de sex partierna mellan ”ytterligheterna” Vänsterpartiet och Sverigedemokraterna.

dejtingsidor för under 18 ving

nätdejting chatt Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

dejtingsida danmark pris Mer från Nyheter Idag