dejtingsajter antal medlemmar lo Malmö stad tillbakavisar kritik mot slöjtvång: ”Inte stött på ett enda barn med slöja”

Foto: Max Pixel
  • kristna dejtingsajter gratis yrkesutbildningar dejta på facebook side Onsdag 6 Jun 2018 dejtingsajter norrland ab date sidor flashback 2018-06-06
dejta utan att ligga med dejtingsajter för muslimer västerås 392

romantisk dejt malmö dejta ex ofta MALMÖ Malmö stad går ut i ett pressmeddelande och menar att det är missledande att kommunala förskolor tvingar små flickor bära slöja på föräldrarnas begäran. Enligt Ana-Maria Deliv, chef för avdelningen för kvalitet och myndighet, är det väldigt ovanligt med slöjbärande förskolebarn.

dejtingsidor helt gratis nätdejting Efter att det uppdagats att 27 av 40 tillfrågade kommunala förskolor i Stockholm, Göteborg och Malmö kan tänka sig att tvinga barn bära slöja slår Malmö stad tillbaka mot kritiken. Enligt kommunen handlar det inte alls om att kommunala förskolor är för slöjtvång utan att det handlar om enskilda medarbetare, uppger nätdejting eller inte test.

hur dejtar man i kim kardashian hollywood dejtingsida tips LÄS ÄVEN:den perfekta dejten i stockholm

dejtingsida helt gratis hemsida I Malmö frågades tio kommunala förskolor om de kan tänka sig att aktivt kontrollera så att barnen har på sig slöja om föräldrarna vill det. Nio av de tillfrågade förskolorna svarade att de absolut kan tänka sig att kontrollera barnen. Malmö stad menar dock att detta är missvisande.

thai date göteborg – Det är såklart tråkigt att några av våra medarbetare har svarat så eftersom förskolans medarbetare inte ska tvinga barn att bära slöja om de inte vill. Men vi ska samtidigt komma ihåg att det är nio av cirka 5 000 medarbetare som svarat på reporterns frågor, skriver Ana-Maria Deliv, chef för avdelningen för kvalitet och myndighet i ett pressmeddelande.

svenska dejting appar utbildning Deliv vill även passa på att poängtera att hon anser det väldigt ovanligt att barn på förskolor har på sig slöja.

nätdejting hopplöst fall – Under de senaste åren har vi besökt alla 250 förskolor och under dessa besök har vi inte stött på ett enda barn med slöja. Vi träffar både chefer och medarbetare kontinuerligt och har aldrig fått frågor kring detta eller hört talas om att någon medarbetare behövt ta ställning till slöjkontroller eller slöjtvång, skriver Ana-Maria Deliv.

dejting för otrogna koranen

nätdejting bedrägeri mail Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

dejting sajt för unga aktiesparare Mer från Nyheter Idag