dejtingsidor test Misstänkt mordbrand mot polismans hem

Foto: Flickr
  • dejting tv program engelska bästa dejtingappen 2015 Söndag 11 Nov 2018 dejt program dejtingsajter test 2015 dates 2018-11-11
nätdejting badoo bra date chat for android 163

nätdejting under 18 juli dejtingsida helt gratis ziehen JÖNKÖPING En eller flera personer söks av polisen misstänkta för att ha attackerat en polismans hem. Sent på natten ska stenar ha kastats genom fönstren i polismannens hus och även något brandfarligt ska ha kastats in.

date app europe En polis i Jönköping har under natten till den 11 november fått sten inkastat genom sina fönsterrutor och en brand anlagd i sitt hem. Okända gärningsmän utförde dessa dåd mot polisens hem vid 02-tiden, uppger gratis date españa.

dejtingsajt för under 18 göteborg Klockan 01.59 kom ett larm om en brand i en bostad i Jönköping. Polis och räddningstjänst ryckte ut och anlände till polismannens hus. En eller flera okända förövare har kastat stenar och andra föremål mot polisens bostad. Ett av föremålen var brandfarligt och orsakade rökutveckling.

hp dejting regler Hemmet evakuerades och de tre personer som befann sig där tog sig ut.

dejtingsida på facebook video – Ingen person i bostaden kom till skada, men blev chockade så klart. Vi har ingen misstänkt i nuläget, säger Peter Ström till dejtingsajter 50 lappen.

date add 7 days excel Enligt Ström ska det inte finns någon konkret hotbild mot polisen och motiv har ännu inte fastställts.

nätdejting under 18 malmö Monica Bergström, polisens presstalesperson i Region Öst, berättar att poliser kommer att befinna sig vid bostaden under hela söndagen och att det är ovanligt med riktade attacker mot poliser.

killar på dejtingsidor En förundersökning om misstänkt mordbrand har inletts och områden i anslutning till bostaden genomsöks med hundar men ingen misstänkt gärningsman har hittats.

dejtingsida för alternativa dejta otrogen engelska LÄS ÄVEN:rating dejtingsajter finland

dejting för unga under 18 göteborg

thai date free Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

happycake dejting regler Mer från Nyheter Idag