dejta 2 tjejer jönköping Misstänkt överfallsvåldtäkt bakom skola i Luleå – polisen går inte ut med signalement

Här sades våldtäkten ha skett. Foto: Nyheter Idag
  • dejtingsajter sport umeå dejtingsajter vilken är bäst recension Onsdag 18 Apr 2018 dejtingsidor ryssland ukraina match date sql server 2018-04-18
badoo dejting norge as dejting över 40 grader 1159

date matching app nätdejting ligga Någon gång vid lunchtid på onsdagen våldtogs en kvinna bakom skolan Nya Läroverket i Luleå. Det uppger polisen som nu letar en gärningsman i området. Något som nätdejting aftonbladet debatt rapporterat om.

dejtingsajt badoo iphone Det var klockan 12.55 som polisen larmades att en överfallsvåldtäkt hade ägt rum i området Bergviken i Luleå. Den misstänkta brottsplatsen är bakom Nya Läroverket. Nära brottsplatsen ligger även en Montessoriskola och ett gruppboende för så kallade ensamkommande barn.

dejtingsajt antal medlemmar göteborg Polisen ska enligt wf dejting online leta efter en man, möjligen i 25-årsåldern och man har genomfört dörrknackning.

dejtingsajt för under 18 Nya Läroverkets vd Magnus Selberg säger till NSD att det aldrig var någon fara för barnen i skolan och att barnen enligt polisen inte ska ha sett våldtäkten.

tips att prata om på första dejten – Detta ska ha skett vid en tidpunkt när inga barn var ute. Dörrknackningen har också skett i ett område där de inte rör sig normalt, säger han till dejting gratis sverige.

uteställen stockholm En källa som Nyheter Idag har pratat med är skeptisk.

gå på dejt – Det går barn från sex år upp till högstadiet på den skolan. Det passerar väldigt mycket folk hela tiden bakom skolan, där våldtäkten ska ha ägt rum. Det är parkeringar där, gångvägar. Jag förstår inte hur ingen kan ha sett något, uppger källan.

dejta kändis namn Bergviken är ett lugnt bostadsområde nära centrala Luleå som varit förskonade från oroligheter, uppger källan. Enligt polisen finns uppgifter om att två äldre kvinnor sett våldtäkten och att de avbrutit den. Polisen vill nu komma i kontakt med dem.

dejtingsajt elit Kvinnan är förd till sjukhus för undersökning. Polisen har inte lämnat något signalement på förövaren.

dejtingsajt rika tillsammans

sms date de validité expirée Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

nätdejting ensamstående sverige Mer från Nyheter Idag