dejta som ensamstående mamma citat Nackapolygamistens döttrar omhändertogs – vittnar om misshandel och tvångsgifte

Foto: Flickr
  • nätdejting chatt kep nätdejting mord wikipedia Onsdag 2 Maj 2018 dejtingsida gifta dejta en vattuman kärlek 2018-05-02
dejting för veganer nätdejting vad skriva cv 1000

dejt 9 juli dejtingsidor metro göteborg NACKA Förra året dejtingsidor gratis flashback bilder det att Nacka kommun köpt bostäder för nära 14 miljoner kronor till en syrisk man med tre fruar och 16 barn. Nu rapporterar nätdejting misstag citat att två av mannens döttrar omhändertagits av socialtjänsten.

dejtingsidor otrogen Enligt källor till Samtiden har två av Nackapolygamistens döttrar fått skyddat boende. Den ena omhändertogs i november 2017 och har sagt att hon inte vill ha någon kontakt med sin familj eller att de ska veta var hon befinner sig.

dejta asiater vitser Enligt utredningen säger flickan, som kallas A, att mamman har misshandlat henne och bland annat ”spottar henne i ansiktet, kallar henne elaka saker varje dag och att hon sagt att hon önskar att A dött redan i hennes mage”.

tv 3 dejting råd På flera andra sätt begränsas hennes frihet, till exempel vad hon får ha på sig och vilka hon får umgås med. Socialnämnden har beslutat att ”det finns en påtaglig risk för att A:s hälsa och utveckling allvarligt skadas på grund av fysisk misshandel, psykisk misshandel, bristande omsorg och annat förhållande i hemmet och att det antas att behövlig vård inte kan ges genom samtycke”.

nätdejting för yngre jurister I utredningen framgår det också att flickans storasyster har vittnat om misshandel och att hon har blivit bortgift mot sin vilja.

nätdejting usa Föräldrarna förnekar det hela och har överklagat beslutet, men flickan står fast vid att hon mår bättre i sitt nya boende och vill inte flytta hem igen.

dejtingsajter dalarna camp dejting 60 talet Läs även: dejtingsida med chatt facebook

att dejta en narcissist jag dejtar en gift man

nätdejting otrohet män

dejtingsajter social fobi nyhetsmorgon Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

date commenced definition Mer från Nyheter Idag