nätdejting zoosk bra Nackapolygamistens döttrar omhändertogs – vittnar om misshandel och tvångsgifte

Foto: Flickr
  • dejtingsidor akademiker jobs nätdejting undersökning invandring Onsdag 2 Maj 2018 dejta exet ny dejt app 2018-05-02
att dejta en mamma date hookup app for android 1000

dejtingsajt för muslimer gris dejtingsidor bc jobs NACKA Förra året bra dejting app android det att Nacka kommun köpt bostäder för nära 14 miljoner kronor till en syrisk man med tre fruar och 16 barn. Nu rapporterar online dejting gratis youtube att två av mannens döttrar omhändertagits av socialtjänsten.

wf dejting regler Enligt källor till Samtiden har två av Nackapolygamistens döttrar fått skyddat boende. Den ena omhändertogs i november 2017 och har sagt att hon inte vill ha någon kontakt med sin familj eller att de ska veta var hon befinner sig.

dejtingsajter andliga kryssning Enligt utredningen säger flickan, som kallas A, att mamman har misshandlat henne och bland annat ”spottar henne i ansiktet, kallar henne elaka saker varje dag och att hon sagt att hon önskar att A dött redan i hennes mage”.

att dejta yngre kille På flera andra sätt begränsas hennes frihet, till exempel vad hon får ha på sig och vilka hon får umgås med. Socialnämnden har beslutat att ”det finns en påtaglig risk för att A:s hälsa och utveckling allvarligt skadas på grund av fysisk misshandel, psykisk misshandel, bristande omsorg och annat förhållande i hemmet och att det antas att behövlig vård inte kan ges genom samtycke”.

dejting handikapp diskriminering I utredningen framgår det också att flickans storasyster har vittnat om misshandel och att hon har blivit bortgift mot sin vilja.

nätdejting expressen lön Föräldrarna förnekar det hela och har överklagat beslutet, men flickan står fast vid att hon mår bättre i sitt nya boende och vill inte flytta hem igen.

bästa dejtingsajt flashback x4 dejtar en kille som är deprimerad Läs även: gratis telefon dejt för killar

engelsk dejtingsajt vilka dejtingsidor är helt gratis yrkesutbildningar

dejtingsida för yngre juniorer

romantisk billig date Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

dejtingsida presentation zen Mer från Nyheter Idag