nätdejting bedragare Ny video visar för första gången hur Ryssland attackerar ISIS från en ubåt

Foto: Faksimil Youtube / ruptly.tv
  • dejtingsidor gratis under 18 intyg dejtingsajter utan medlemskap coop Onsdag 9 Dec 2015 tips på seriösa dejtingsidor date definition urban dictionary 2015-12-09
nätdejting presentation ideas dejting sverige gratis 952

nätdejting pinsamt engelska dejtingsajter bäst i test SYRIEN Nya videbilder visar hur Ryssland för första gången attackerar islamiska staten med robotar från en ubåt i medelhavet. Det är samma typ av kryssningsrobotar av modell ”Kalibr” som tidigare avfyrats mot IS från fartyg i Kaspiska havet.

dejta fula tjejer flashback Ryssland fortsätter spänna sina militära muskler i samband med kriget mot IS och andra terrorgrupper i Syrien. En ny video som publicerats på Youtube visar hur kryssningsrobotar avfyras från en ubåt i medelhavet nära Syriens kust.

dejtingsajter gratis yrkesutbildningar amerikansk dejtingsida Roboten 3M-54 Klub – även kallat ”Kalibr”

dejtingsajt happy pancake flashback Tidigare har Ryssland använt kryssningsmissiler mot islamiska staten från fartyg i Kaspiska havet. Vid bägge tillfällen har samma typ av robot använts, modell 3M-54 Kalibr – även kallad ”Klub” i exportversion. Roboten är konstruerad både för att kunna avfyras från fartyg och från ubåtar.

dejtingsajter asien afrika Det finns olika versioner av roboten med olika räckvidd. Den kortaste räckvidden når 220 kilometer, men det finns en variant som når så långt som 2500 kilometer. Roboten har även olika varianter för att bekämpa mål på land, till sjöss men även för att kunna oskadliggöra ubåtar. Roboten kom officiellt att användas för första gången i aktivt bruk 2012 och den är utvecklad av den ryska designbyrån ”Novator”.

gratis dejting på mobilen telia Roboten avfyrades från ubåten Rostov-on-Don, en ubåt i den så kallade kilo-klassen. Det är en diesel-elektrisk ubåt som uppges vara konstruerad på ett sätt som det gör det extra svårt att upptäcka ubåten.
dejtingsidor victoria justice
Nedan ser du videon där robotarna avfyras från ubåten

dejta gay killar

bra dejt restaurang stockholm

dejtingsidor danmark pris Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

dejtingsajter statistik vm Mer från Nyheter Idag