dejtingsida asiater vitser Nya videobilder visar supersarkofagen som ska täcka hela kärnkraftverket i Tjernobyl

Här byggs den stora sarkofagen som ska täcka kärnkraftverket. Foto: Tim Porter / Wikimedia Commons
  • hur många dejter innan ligg dejtingsidor ligga på Tisdag 8 Dec 2015 nätdejting app iphone date chat fragen 2015-12-08
erotisk nätdejting flashback dejta innan tillsammans kalkylator 4

dejtingsidor mötesplatsen login dejting norge quiz UKRAINA Nya videobilder visar bygget av en superstor sarkofag i stål som ska täcka hela det övergivna kärnkraftverket i Tjernobyl. Sarkofagen byggs bredvid kraftverket och när den väl är färdigbyggd ska den flyttas i sidled över det olycksdrabbade kärnkraftverket.

annorlunda nätdejting tips Den 26 april 1986 hände det som inte får hända. Ett kärnkraftverk i staden Pripjat utanför Tjernobyl i norra Ukraina havererade genom en härdsmälta i reaktor fyra och ett moln av radioaktiva partiklar spreds för vinden. Olyckan var omfattande och dagen därpå mättes förhöjda nivåer av radioaktivitet ändå uppe i Sverige.

thai pongal date 2015 Dåvarande Sovjetunionen satte in stora resurser för att begränsa radioaktiviteten och stora delar av reaktorn täcktes av en sarkofag i betong samma år. Trots att 250 000 ton betong använts för att innesluta hela reaktorn har metoden inte fungerat felfritt, betongen började vittra sönder efter redan några år.

dejta efter 50 nyanser För att en gång för alla innesluta de skadade byggnaderna där resterna av den mycket radioaktiva reaktorn ligger har en gigantisk sarkofag i stål konstruerats. Den nya sarkofagen byggs bredvid kärnkraftverket och när den är klar ska den flyttas i sidled över reaktorbyggnaderna. Den nya överbyggnaden beräknas ha en livslängd på 100 år och under tiden ska sanering och nedmontering av reaktorn pågå kontinuerligt.

bästa dejting presentation Nya videobilder filmat med drönare visar den enorma konstruktionen som en gång för alla ska innesluta resterna av det olycksdrabbade kärnkraftverket.

vilken dejtingsajt passar mig recept

dejting akademiker verlag

dejtingsajter recension Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

dejta distans jönköping Mer från Nyheter Idag