nätdejting intresse Nyheter24 tvingades avpublicera – Hade omröstning om det är ”okej” att köra över flyktingar

Nyheter24 mötte stark kritik för frågeställningen i sin artikel. Foto: Faksimil nyheter24.se
  • dejting 70 plus gratis dejting flashback inlägg Tisdag 1 Dec 2015 nytt dejtingprogram tv3 nätdejting misstag synonym 2015-12-01
dejta 19 åring falköping dejtar inte svenska killar 188

bra dejtingsida flashback query definition date julienne STOCKHOLM Konkurrenten Nyheter24 har hamnat i ett rasistiskt blåsväder efter att de publicerat en artikel om en lastbilschaufför som försökte köra över flyktingar. ”Gör chauffören rätt” frågar Nyheter24 i anslutning till artikeln. ”Ett av de värsta publicistiska haverier jag sett”, skriver Sveriges Radios digitala redaktör Martin Jönsson på Twitter.

lyckad nätdejting Under tisdagskvällen stormar det om konkurrenten Nyheter24 som publicerade en artikel om en lastbilschaufför som försöker köra över flyktingar längs med en väg. Händelsen är filmad inifrån lastbilen och videon har fått stor spridning i sociala medier.

dejtingsidor för unga under 18 år jobb bedragare på nätdejting Relativiserade mordförsök på flyktingar – Läsarna hos Nyheter24 tyckte chauffören gjorde rätt

jämföra dejtingsidor På flera ställen relativiserar Nyheter24 händelsen som skulle kunna sluta med att flyktingar blivit ihjälkörda av den stora tunga lastbilen. Redan i ingressen skriver Nyheter24 att ”klippet har startat en stor debatt, gör mannen rätt eller ska han åtalas?”.

dejtingprofil Men det slutar inte där. I slutet av artikeln lade Nyheter24 upp en omröstning om den hemska videon där flyktingar tvingas kasta sig åt sidan när chauffören siktar på dem.

dejting app iphone zurücksetzen ”Gör chauffören rätt”, frågade Nyheter24 i anslutning till den omröstning. Ännu mer otäckt blir det när man ser svaren – av läsarna hos Nyheter24 tycker en majoritet av det var rätt. En skärmdump av omröstningen visar att hela 167 läsare tyckt att chauffören gjorde rätt medan bara 69 läsare tyckte det var fel.

höra av sig efter tredje dejten I samband med att artikeln delades på Facebook ställdes frågan ”Många tycker att det här var vidrigt, vad tycker du”? Senare, efter att Nyheter24 fick hård kritik, ändrades det istället till ”Riktigt vidrigt!”.

dejta någon med adhd vuxna romantisk date med kæresten Efter kritikstormen: Ber nu om ursäkt

dejtingsajt zoosk medlemskap En lång rad kritiker, däribland flera journalister, reagerar starkt på hur Nyheter24 hanterade nyheten om lastbilschauffören som försökte köra över flyktingar. ”Ett av de värsta publicistiska haverier jag sett”, skriver Sveriges Radios digitala chefredaktör Martin Jönsson på Twitter.

dejtingsajt kriminella register Andra som kommenterar det hela på Twitter är mer luttrade. ”Jag tycker det ser ut som N24:s vanliga nivå”, skriver en annan person på Twitter.

bästa dejtingsidan gratis yrkesutbildningar Efter kritikstormen tvingades Nyheter24 backa och när Nyheter Idag undersöker sajten finner vi att artikeln är borttagen. Samtidigt har chefredaktören Henrik Eriksson nätdejting för gifta personer där han ber om ursäkt för det som hänt.

dejta japan oktober ”Under tisdagskvällen publicerade vi på Nyheter24 en film föreställande en person som försökte köra över människor. Ett antal mycket osmakliga frågeställningar fanns med i publiceringen, både på Nyheter24.se och i vår delning av artikeln på Facebook”, erkänner Eriksson.

nätdejting telefonnummer Sedan lovar han att de ska utreda sina rutiner så att det inte händer igen. Han passar även på att tacka alla som poängterat vad han kallar ”felet” i artikeln.

nätdejting profil ab nätdejta 20 år bröllop Nedan ser du några av reaktionerna i sociala medier

dejta någon med adhd

dejting hrvatska karta

meddelande dejtingsajt badoo

dejtingsajt för kultur gävle

gratis dejtingsajt för unga ut Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

dejt slutar höra av sig Mer från Nyheter Idag