dejtingsajt bäst jobb Örebroskola sponsrades av Saudiarabien

Foto: Flickr
  • vilken dejtingsida är mest seriös happy cake dejting jämtland Torsdag 15 Nov 2018 dejtingsajt som är gratis youtube 100 gratis dejtingsajter 2018-11-15
tips på presentation till dejtingsida nätdejting profil mall hours 3162

dejta en player update dejting 20 år jubileumsbox ÖREBRO dejta one night stand virtual rapporterar att Alsalamskolan i Örebro har tagit emot pengar från det saudiska kungahuset, som företräder vad experter beskriver som en extrem tolkning av islam.

användarnamn dejtingsida exempel Enligt Svenska Dagbladet har Saudiarabien under en längre tid försökt sprida sin mycket konservativa tolkning av islam, kallad wahhabism eller salafism, till omvärlden. Olja har gjort landet rikt och därför kan kungahuset finansiera muslimska projekt utomlands, även i Sverige.

nätdejting för yngre juniorer – Saudiarabien spelar en central roll när det kommer till att sprida en extrem tolkning av islam i Sverige, säger Magnus Normark, analytiker vid Totalförsvarets forskningsinstitut (FOI), till Svenska Dagbladet.

gratis nätdejting flashback forum Nu avslöjar tidningen uppgifter om Al-Risalah – en skandinavisk stiftelse som bland annat driver den muslimska grundskolan Alsalamskolan i Örebro. Dess främsta mål är ”att bevara den islamiska identiteten hos muslimer”.

dejta kollega tidning I stiftelsens styrelse sitter tre personer från Saudiarabien, varav en är den saudiske shejken Abdulrahman Al-Akeel. I en intervju för en saudisk tidning berättar denne att det saudiska kungahuset 2014 skänkte 1 miljon riyal, ungefär 1,8 miljoner kronor, till skolan i Örebro.

dejta japanska tjejer I artikeln säger Al-Akeel att gåvan bidrar till att ”förmedla den sanna bilden av islam och dess storhet och främja dess positiva roll” bland muslimska minoriteter.

dejtingsidor för aktiva passiva Alsamlamskolan har granskats av Skolinspektionen under flera år och fått hård kritik. En del av kritiken har gällt könsuppdelning under lektioner.

bästa dejt sidan – Skolverksamhet är viktigt för saudierna eftersom man vill exponera den rätta läran för unga muslimer och barn så att de tidigt kan leva efter den, säger Aje Carlbom, docent vid Malmö universitet, till Svenska Dagbladet.

dejta i london karta Hussein Aldaoudi, stiftelsens ordförande, bekräftar att skolan har sponsrats av Saudiarabien, men att det bara har skett en gång och att pengarna gick till att bygga lokaler. Han menar att oron över saudiskt inflytande i Sverige är ”överdriven” och att stiftelsen tar avstånd från all form av ”extremism och terrorism”.

dejtingsajter bäst i test pris Nyheter Idag har tidigare intervjuat Alsalamskolans dåvarande rektor Shahin Mahmod. Då sade han bland annat att dejta umeå jobb.

dejt 3 regiao xbox dejta japan visum Läs även: dejtingsajt 50 plus när

nätdejting gratis för unga aktiesparare date chat apps

dejta som ensamstående mamma citat

nätdejting chatt kep Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

dejtingsidor metro göteborg Mer från Nyheter Idag