dejta online flashback drafts Polisen kraftsamlar efter skjutning mot flerfamiljshus

Genrebild. Foto: Nyheter Idag
  • dejta bipolär sjukdom lyckas på dejtingsidor Lördag 8 Dec 2018 date chat room uk dejtingsajt för tjocka 2018-12-08
dejtingsida för vegetarianer recept data type definition 183

match date javascript nätdejting guide MALMÖ Flera personer blev beskjutna i natt när de skulle gå in genom en port till ett flerfamiljshus. Polis har hittat flera skotthål i fastigheten och genomfört teknisk undersökning. Nu förstärker polisen med bevakning i området, så kallat ”trygghetsskapande arbete”.

dejta i mobilen comviq Ännu en skjutning har inträffat i Malmö. Den här gången var det en grupp personer som blev beskjutna natten till lördagen när de skulle gå in genom en port till ett flerfamiljshus vid Regementsgatan/Major Nilssons gata. Ingen människa skadades i skjutningen men polisen konstaterar på sin hemsida att de funnit skotthål på platsen.

dejting sida för unga vuxna Platsen spärrades av och polisen sökte av området med en specialsökhund. Även dörrknackning sattes in för att hitta eventuella vittnen till skottlossningen. Samtidigt uppmanas allmänheten inkomma med tips och observationer till polisen.

dejtingsajter helt gratis ziehen Strax efter klockan elva på lördagen meddelar polisen att de sätter in så kallat ”trygghetsskapande arbete”. Det betyder att polisen kommer närvara vid den fastighet som nattens skottlossning ägde rum. ”Syftet är att vara trygghetsskapande, samt att finnas tillgänglig för att kunna ta emot tips och iakttagelser”, skriver polisen på sin hemsida.

vuxen dejting jämtland Vidare nätdejting expressen quiz uppgifter om personer eller fordon som befunnit sig på platsen mellan 24.00 och fram till 04.00. Händelsen rubriceras som försök till mord.

dejt trt 8

dejta någon utan barn Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

dejtingsajter asien malmö Mer från Nyheter Idag