vuxen dejt online Polisen bemöter Sveriges Radios påståenden om ”romregister”: ”Det har inte funnits något sådant register”

Politisms Margret Atladottir tillsammans med My Vingren. Foto: Nyheter Idag
  • dejtingsajter gratis för unga hjärtan dejt aktiviteter malmö Fredag 18 Dec 2015 dejtingsajt akademiker job dejta 16 åring olycka 2015-12-18
dejtingsajter under 18 year dejtingsajter för under 18 oktober 978

nätdejting 2012 deltagare svensk dejting SVERIGE Polisen dementerar påståenden som Sveriges Radio Ekot under veckan spridit om att myndigheten ägnar sig åt registrering av tiggande romer. – Det har inte funnits något sådant register och absolut inte på någon etnisk grund, säger polisens presschef Fredrik Wallén till Nyheter Idag.

dejtingsidor som är helt gratis yrkesutbildningar Det var i onsdagsmorse som den statliga mediejätten sände ett anklagande inslag riktat mot den svenska polismyndigheten. I dejta rätt påstods att polisens underrättelsetjänst ägnar sig åt omfattande registrering av romer i Sverige där uppgifter om vilken ort de kommer ifrån, varför de är i Sverige, namn på familjemedlemmar med mera samlas in.

nätdejting allt du behöver veta bok Bakom inslaget står vänsteraktivisten My Vingren, tidigare skribent på Aftonbladets bloggsatsning Politism, samt medlem i Researchgruppen. Politism har av Dagens Nyheters ledarskribent Hanne Kjöller jämförts med Avpixlat och kallats ett ”S-märkt avloppsrör” medan Researchgruppen gjort sig ökänd för sin åsiktsregistrering av människor med alltifrån rasistiska till politiskt konservativa åsikter.

dejtingsida kultur göteborg nätdejting 20 år kille Dementeras av polisen

dejtingsida för studenter pdf Redan samma dag som inslaget sändes dementerade polisen uppgifterna i inslaget i en skriftlig nyhetsuppdatering på sin dejting mordet titan. Något romregister handlar det absolut inte om, enligt myndigheten.

date rescue app – Det har inte funnits något sådant register och absolut inte på någon etnisk grund och då förtydligade vi det, säger polisens presschef Fredrik Wallén till Nyheter Idag.

dejtingsida usa chords Istället skriver polisen på hemsidan att de tagit fram en lägesbild för att ”sammanställa och tillgängliggöra kunskap om brottslighet med koppling till tiggeri och utsatta EU-medborgare i Sverige”. Materialet har tagits fram på uppdrag av den rödgröna regeringen.

seriös dejtingsida gratis youtube Wallén berättar att många hörde av sig till polisen efter att ha lyssnat på radioinslaget och att flera andra mediebolag, däribland TT, förde SR:s påståenden vidare.

dejting hjälp dejtingsajt krogen göteborg Kritisk till SR:s journalistik

nätdejting akademiker online Polisen är kritisk till den journalistik som Sveriges Radio bedriver i inslaget.

nätdejting funkar inte iphone – Det är mer en redaktionell fråga, för vi säger i reportaget att vi inte har något register. De insamlingar vi gjort har gjorts helt enligt regelverket och i linje med lagboken och vi gör det här för att göra en lägesrapport om utsatta EU-medborgares situation och för att fullfölja ett regeringsuppdrag, säger Wallén.

dejta one night stand lyrics – Men det är inte det som lyfts i reportaget, men vi får säga det och jag fick möjlighet att säga det i en uppföljning för TT under dagen.

dejta via wordfeud generator Wallén berättar också att polisen överväger att kräva en rättelse av Sveriges Radio med anledning av de felaktiga påståendena.

kristen dejting på nätet ica – Vi håller på att titta på det, men framförallt var det att vi tyckte det var rimligt med ett förtydligande, säger han.

dejta långsamt pdf Sveriges Radio vill inte svara på frågor om kritiken från polisen när Nyheter Idag ringer upp. Ekots programledare Göran Dahlqvist hänvisar alla frågor till ansvarig utgivare samt till redaktionschefen Per Eurenius som i sin tur uppger att han inte har tid att svara på frågor. Inte heller den ansvarige utgivaren Michael Österlund går att få tag på.

skicka sms till dejt

rolig första dejt Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

nätdejting hopplöst förälskad Mer från Nyheter Idag