dejtingsidor body kit Polisen: Vi saknar skyddsvästar som klarar beskjutning från militära vapen

Polisman tar på sig skyddsväst. Foto: Nyheter Idag
  • date organiser app bästa dejtingsidan för akademiker Fredag 11 Dec 2015 bäst gratis dejting dejta one direction youtube 2015-12-11
sms till dejt date utility definition 597

dejting 55 plus när date party definition SVERIGE Polisförbundet oroas över att polisen lider brist på skyddsvästar som står emot beskjutning från militära automatkarbiner. – Jag vet inte vad en skyddsväst kostar men vad kostar en död polis? säger skyddsombudet Roger Östergren till dejting handikapp parkeringstillstånd.

dejtingsajt för tjocka armar Efter terrorattackerna i Paris förra månaden har oron inom poliskåren växt för hur man ska klara av att skydda allmänheten om något liknande inträffar i Sverige. Något som ofta saknas i utrustningen är nämligen skyddsvästar som står emot beskjutning från militära automatkarbiner av den typ som användes vid terrordåden.

dejtingsidor i danmark jobb Även om det finns två förstärkningsvästar i varje radiobil räcker inte det eftersom det kan åka mellan sex och åtta polismän i varje bil vid en så kallad särskild händelse som ett terrorattentat är. Om terrorister skulle slå till i exempelvis Stockholm skulle alltså många poliser bli utan skydd från terroristernas vapen.

dejtingsidor gratis Enligt en uppgiftslämnare inom polisen saknas mellan 500 och 600 västar, något som tillbakavisas av polismyndigheten centralt som istället hävdar att det inte finns någon akut brist. Roger Östergren, som är huvudskyddsombud för polisen i Stockholm, är kritisk till att man låtit bristen på västarna uppstå.

date app for iphone – Det är kaos på många ställen. Det är beslut som inte fattas och det är inga chefer som vågar, kan eller vill ta beslut. Det får efterverkningar för poliser som jobbar ute på gatan, säger han och fortsätter:

nätdejting farligt indian vapen – Jag vet inte vad en skyddsväst kostar men vad kostar en död polis?

nätdejting mazily review Anledningen till bristen på skyddsvästar är att polisen saknar upphandlingsavtal för såväl skyddsvästar som tjänstevapen. Förra fredagen uppmärksammade Nyheter Idag att polisen dessutom saknar upphandlingsavtal för poliskläder och att det därför finns risk att nästa års poliser blir utan arbetskläder.

hur lyckas man på dejtingsidor dejtingsida indie filmerna Se även:
dejtingsidor för akademiker

dejtingapp flashback

att dejta tips Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

seriösa dejtingsajter ryssland yttrandefrihet Mer från Nyheter Idag