dejtingsajter kostnad Putin redo samarbeta med USA:s näste president

  • dejta i luleå bästa internetdejting Torsdag 17 Dec 2015 bra dejt stockholm dejtingsajt för fula personer 2015-12-17
tv3 dejt date outfit brunch 0

dejta norska kvinnor dejtingsajter för unga hjärtan RYSSLAND Rysslands president Vladimir Putin vill förbättra relationerna med USA och ser fram emot ett närmare samarbete med USA:s nästa president som väljs nästa år. Det sade han vid en större presskonferens under torsdagen.

dejt 9 regiao trt Under torsdagen höll den ryske presidenten sin årliga stora presskonferens inför hundratals ryska och utländska journalister. Istället för att inleda med ett längre tal lämnade han nästan omedelbart över ordet till sin pressekreterare Dmitry Peskov som i sin tur lät journalisterna ställa sina frågor till presidenten och regeringen.

gå på bio med dejt Den första frågan var en kritisk fråga om tillståndet i den ryska ekonomin, där Putin tidigare lovat att ekonomin snart ska återhämta sig. Putin valde att lägga korten på bordet och erkänna att situationen är svår, den ryska ekonomin beräknas i år krympa med 3,8 procent.

dejta sitt ex svartsjuk – När vi för ett år sedan pratade om våra planer för att återhämta oss från krisen, och om förutsättningarna, så utgick vi ifrån, med tanke på att vår ekonomi olyckligtvis är väldigt beroende av utländska ekonomiska faktorer, inte minst priset på våra traditionella exportprodukter olja och gas, oljeprodukter och kemikalier, som alla beräknas utifrån priset på gas och olja, så utgick vi från att genomsnittspridet på Brent, vår råolja, skulle ligga runt 100 dollar fatet, dejta tjejer på nätet youtube.

dejtingsidor statistik invandrare Han fortsatte därefter att tala om hur den ryska regeringen skrivit ned sina prognoser baserat på ett oljepris på 50 dollar per fat råolja, prognoser som inte heller de stämmer längre eftersom priset numera ligger under 38 dollar per fat.

nätdejting första dejten outfit – Därför tror jag att vi kommer tvingas göra ytterligare justeringar, konstaterade Putin.

dejta 12 år äldre man Under presskonferensen talade den ryske presidenten även om relationerna till USA och sin amerikanske kollega Barack Obama, rapporterar dejtingsajter pris norge. Putin träffade USA:s utrikesminister John Kerry tidigare i veckan och säger att han nu är hoppfull om att de båda ländernas regeringar så småningom ska kunna komma bättre överens.

bra dejting sida jobb Han sade även att Ryssland är berett att samarbeta med vem än USA väljer som sin nästa president. Nästa höst hålls presidentval i USA då Barack Obama ska ersättas av en ny president.

date event app

dejtingsajter edarling Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

dejtingsajt elit world Mer från Nyheter Idag