date outfit kino Rakhmat Akilov döms till livstids fängelse och utvisning

Rakhmat Akilov
  • dejta flera tjejer samtidigt mac gratis dejtingsidor flashback nere Torsdag 7 Jun 2018 dejt tips flashback match date of birth for marriage 2018-06-07
dejting utan registrering regler dejta i tv 398

nätdejting flashback nere nätdejting västerås tidning STOCKHOLM Rakhmat Akilov döms för terrordådet på Drottninggatan till fängelse på livstid och utvisning.

störst dejtingsajt På torsdagen meddelades domen i rättegången mot den 40-årige uzbeken Rakhmat Akilov, som har varit misstänkt för terrordådet på Drottninggatan i Stockholm den 7 april 2017.

bästa internet dejting frågor Akilov dödade fem personer och skadade tio allvarligt genom att i hög hastighet köra en stulen lastbil längs Drottninggatan. Färden tog knappt 40 sekunder och slutade med att han kraschade in i Åhléns. I förarhytten försökte han antända en hemmagjord spränganordning, vilket han dock misslyckades med. Han avvek då från platsen och greps senare på kvällen i Märsta.

nätdejting happy pancake xoai Akilov har erkänt de flesta av brotten, och därmed har frågorna handlat om huruvida det han gjorde ska räknas som terroristbrott, och vilket straff han ska dömas till.

dejtingsajt sverige wiki nätdejting seriöst intresserad Ville döda svenskar

dejtingsajt 55 idag Stockholms tingsrätt dömer honom nu för terroristbrott (för fem mord), försök till terroristbrott (för 119 försök till mord) och framkallande av fara för annan. Straffet blir livstids fängelse och utvisning med förbud att återvända. Han ska också betala miljontals kronor i skadestånd till en lång rad målsäganden.

singel dejting flashback ”Rakhmat Akilov har själv berättat i tingsrätten att han ville skapa problem för Sverige och att avsikten med attentatet var att döda svenskar. Enligt honom deltar Sverige i en koalition mot IS och hans förhoppning var att Sverige skulle sluta sponsra ‘kriget mot kalifatet’. Det är riktigt att han har inspirerats av andra attentat som har utförts i IS namn, och han har genom olika chattar tagit del av uppmaningar om att utföra attentat”, skriver tingsrätten i domen.

dejting psykologi youtube Rakhmat Akilov kom till Sverige den 1 oktober 2014 och sökte asyl. I juni 2015 avslog Migrationsverket hans ansökan, och även hans överklaganden avslogs. Sedan januari 2017 har han därför vistats olagligt i landet.

fördelar med att dejta en hästtjej Domen kan nu överklagas till hovrätten.

dejtingsajt umeå yr Bli PLUS-medlem för 69 kronor i månaden och läs hela domen!

bra dejtingsidor gratis yrkesutbildningar dejtingsajter rika män youtube Missa inte våra fördjupande reportage och extramaterial i våra avslöjanden. Med dejta i stockholm ystad Plus får du tillgång till alla artiklar, bilder och videoklipp. Glöm inte att med fler prenumeranter kan vi satsa ännu mer på relevant journalistik.

gratis dejting för gifta sig Redan medlem? dejtingsajt för äldre ut
spid dejting u beogradu lyrics

sms nach date pick up Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

dejting mordet i solna Mer från Nyheter Idag