dejtingsajt be2 Rakhmat Akilov döms till livstids fängelse och utvisning

Rakhmat Akilov
  • dejt råd dejta snygga killar Torsdag 7 jun 2018 nätdejting facebook chatten roliga dejtingprofiler 2018-06-07
internet dejting gratis online otrohet dejting råd 398

dejta nykterist wiki dejta hemma STOCKHOLM Rakhmat Akilov döms för terrordådet på Drottninggatan till fängelse på livstid och utvisning.

dejta en ful kille På torsdagen meddelades domen i rättegången mot den 40-årige uzbeken Rakhmat Akilov, som har varit misstänkt för terrordådet på Drottninggatan i Stockholm den 7 april 2017.

dejtingsajter för gifta Akilov dödade fem personer och skadade tio allvarligt genom att i hög hastighet köra en stulen lastbil längs Drottninggatan. Färden tog knappt 40 sekunder och slutade med att han kraschade in i Åhléns. I förarhytten försökte han antända en hemmagjord spränganordning, vilket han dock misslyckades med. Han avvek då från platsen och greps senare på kvällen i Märsta.

dejtingsajt etnicitet Akilov har erkänt de flesta av brotten, och därmed har frågorna handlat om huruvida det han gjorde ska räknas som terroristbrott, och vilket straff han ska dömas till.

dejting 16 år tjej dejting 19 år Ville döda svenskar

hur länge ska man dejta innan man blir ihop Stockholms tingsrätt dömer honom nu för terroristbrott (för fem mord), försök till terroristbrott (för 119 försök till mord) och framkallande av fara för annan. Straffet blir livstids fängelse och utvisning med förbud att återvända. Han ska också betala miljontals kronor i skadestånd till en lång rad målsäganden.

internet dejting psykologi youtube ”Rakhmat Akilov har själv berättat i tingsrätten att han ville skapa problem för Sverige och att avsikten med attentatet var att döda svenskar. Enligt honom deltar Sverige i en koalition mot IS och hans förhoppning var att Sverige skulle sluta sponsra ’kriget mot kalifatet’. Det är riktigt att han har inspirerats av andra attentat som har utförts i IS namn, och han har genom olika chattar tagit del av uppmaningar om att utföra attentat”, skriver tingsrätten i domen.

dejtingsida herpes hemma Rakhmat Akilov kom till Sverige den 1 oktober 2014 och sökte asyl. I juni 2015 avslog Migrationsverket hans ansökan, och även hans överklaganden avslogs. Sedan januari 2017 har han därför vistats olagligt i landet.

dejta 15 åring jobba Domen kan nu överklagas till hovrätten.

dejtingsida för otrogna koranen Bli PLUS-medlem för 69 kronor i månaden och läs hela domen!

dejtingsajt för utvecklingsstörda rösta dejtingsidor europa länder Missa inte våra fördjupande reportage och extramaterial i våra avslöjanden. Med dejtingsajter bi om Plus får du tillgång till alla artiklar, bilder och videoklipp. Glöm inte att med fler prenumeranter kan vi satsa ännu mer på relevant journalistik.

dejta i uppsala universitet Redan medlem? dejtingsajt mazily
nätdejting 30 oktober

dejtingsajter för par webbkryss Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

dejtingsajter utan medlemskap coop Mer från Nyheter Idag